Citroenverbene

De populairste geuren met Citroenverbene in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Citroenverbene hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum Spray Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum Spray

  De bloemengeur van Givenchy Very Irrésistible is bijzonder sensueel. De harmonieuze geur van de Eau de Parfum Spray straalt levensvreugde en lichtheid uit, en de moderne geursamenstelling maakt het zowel speels als verleidelijk.

 • Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray

  Drakkar Noir van Guy Laroche met zijn bijzonder mannelijk parfumkarakter is de belichaming van mannelijkheid. De gevarieerde aroma's van pittige en pittige geuren geven Drakkar Noir een sportieve en elegante uitstraling, en het fougére-akkoord geeft het een bijzonder opwindend parfumkarakter.

 • Montblanc Legend Eau de Toilette Spray Montblanc Legend Eau de Toilette Spray

  Montblanc Legend is een aromatische mannengeur waarvan het karakteristieke mannelijke fougére zorgt voor een onweerstaanbaar aantrekkelijke geurbeleving. Elegantie en stijl zijn de voorhoede van deze buitengewone geur compositie die het karakter van Montblanc heeft gevangen in een onvergetelijke manier.

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir Eau de Toilette Spray Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir Eau de Toilette Spray

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir verscheen in 2013 en is een zoetige frisse zomergeur. De combinatie lijkt misschien ongewoon in een mannengeur, maar het wikkelt de drager in een verrassend aromatische noot die de mannelijke elegantie van de drager aangenaam onderstreept. Watermeloen in het hoofd geeft de geur een fruitige start, wat leidt tot de hartnoot van lavendel, basilicum en verbena. Deze geaccentueerde kruidige frisheid leidt tot een gourmand basisnoot van kasjmier, knutselboon, patchouli en donkere chocolade. De geur is ook gevuld in een diepzwarte fles in de klassieke Lacoste vorm.

 • Guerlain Les Eaux Eau de Fleurs de Cédrat Spray Guerlain Les Eaux Eau de Fleurs de Cédrat Spray

  De Eau de Fleurs de Cédrat spray uit de Guerlain Les Eaux-serie werd in 1920 gelanceerd. De citroenachtige en frisse aanwezigheid van de geur werd gecreëerd door Jacques Guerlain. Citroen citroen en bergamot bepalen de topnoot, terwijl alleen vervain in de hartnoot voorkomt. De basis vormt de edele ceder als solist. In deze combinatie is Eau de Fleurs de Cèdrat nu al bijna honderd jaar onveranderd geproduceerd. Als u nog bewijs nodig heeft van de hoge kwaliteit van het Guerlain Les Eaux-assortiment, vindt u het hier.