Roos

De populairste geuren met Roos in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Roos hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Cacharel Noa Eau de Toilette Spray Cacharel Noa Eau de Toilette Spray

  Noa van Cacharel is een bijzonder zuivere en heldere eau de toilette. De damesgeur fascineert door de unieke samenstelling van verschillende bloemen, die een heerlijke en vrouwelijke geur creëren en worden afgerond door een kruidige basis. Dit maakt Noa van Cacharel de perfecte metgezel voor sensuele vrouwen.

 • Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Eternity is een zeer vrouwelijke geur die Calvin Klein creëerde als eerbetoon aan zijn huwelijk. De bloemige tot kruidige noot is ideaal voor vrouwen die hun emotionaliteit omarmen. Een sensuele en intieme geur die de eeuwigheid van gevoelens symboliseert.

 • Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray

  Obsession van Calvin Klein is een zeer kruidige en intens geurende eau de parfum met talrijke specerijen, houtsoorten en bloemen. Dit samenspel maakt Obsession tot een zware maar zeer warme oriëntaalse geur voor vrouwen die zeer aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray

  Grenzeloos! CK One Eau de Toilette Spray van Calvin Klein is een parfum dat alle grenzen overstijgt. Ongeacht leeftijd, nationaliteit of geslacht, het verleidt iedereen. Het frisse purisme van dit parfum maakt het zo onweerstaanbaar en succesvol.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke geur voor vrouwen die zich volledig richt op de volle pracht van bloemen. De heerlijke bloesems worden gemengd met sterke vruchten en wrange houtsoorten om een sensuele geurbeleving te creëren die Contradiction for Woman van Calvin Klein zijn heel speciale smaak geeft.

 • Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray

  Aromatica Elixir van Clinique is de eerste geur van het cosmeticamerk en betovert vrouwen sinds 1975 met een speciaal akkoord en een unieke bloemnoot. Vooral de Eau de Parfum boeit met een intens verleidelijk aroma, waardoor Aromatics Elixir van Clinique iets heel bijzonders is.

 • Donna Karan NY DKNY Women Energieke Eau de Parfum Spray Donna Karan NY DKNY Women Energieke Eau de Parfum Spray

  De Donna Karan NY DKNY Women Energising Eau de Parfum Spray is een verfrissende bloemengeur voor vrouwen met een extra portie levenslust en energie. Alleen al de topnoten, met talloze vruchten en bloemen en een vleugje wodka, maken DKNY Woman tot een verleidelijk verfrissende cocktail van verschillende vrouwelijke en groene geurnoten en DKNY Woman tot de perfecte geur.

 • Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Spray

  Het Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum betovert niet alleen met zijn sensuele en aantrekkelijke geurkarakter. Een grote verscheidenheid aan bloemen en vruchten vertellen het bijzondere verhaal van een jonge, zelfbewuste vrouw vol gedrevenheid, charme en vrouwelijkheid. Fris en bloemig met een verfijnde, elegante kruidigheid, vol vrouwelijke, sensuele accenten.

 • Donna Karan NY Be Delicious Eau de Parfum Spray Donna Karan NY Be Delicious Eau de Parfum Spray

  Als vertegenwoordiger van de fruitig-frisse geuren weet Donna Karan NY Be Delicious te overtuigen. Het Eau de Parfum voor vrouwen werd in 2004 op de parfummarkt gelanceerd en is al lang niet meer weg te denken uit de wereld van geuren. Eerst word je gestreeld door komkommer, magnolia en grapefruit. Dan verspreidt zich een aroma van appel in combinatie met lelietje-van-dalen, tuberoos, roos en viooltje, dat vanaf nu de geur bepaalt. Witte amber en hout ronden deze heerlijke geur af. Maurice Roucel is verantwoordelijk voor de subtiele coördinatie van de aroma's in deze geur. Wie wil er nu geen drager worden van Donna Karan NY Be Delicious? Gelukkig is het heel ongecompliceerd!

 • Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Eau de Toilette Spray Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Eau de Toilette Spray

  Giorgio Armani Acqua di Gio Homme is een resoluut mannelijk parfum dat geboren lijkt te zijn uit het water, de zon en de aarde van een mediterraan eiland. Met Acqua di Gio pour Homme wilde Giorgio Armani een geur creëren die ruikt naar vakantie. Dat is gelukt, Acqua di Gio is al jaren een begeerde bestseller, zowel sprankelend als elegant.