aldehyde

De populairste geuren met aldehyde in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van aldehyde hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette Spray Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette Spray

  Chanel Allure Homme Sport Sport is een aantrekkelijke en verfrissende herengeur voor actieve en actieve mannen. Het unieke geurkarakter van verfrissende en kruidige aromatische noten creëert een unieke aantrekkelijke en mannelijke geurbeleving die Allure Homme Sport tot een van de populairste mannengeuren van deze tijd maakt.

 • Bvlgari pour Homme Eau de Toilette Spray Bvlgari pour Homme Eau de Toilette Spray

  Bvlgari pour Homme is een houtachtige geur voor mannen met een uitgesproken muskusachtig karakter die ook bloemige elementen bevat. Het samenspel van de zeer mannelijke aroma's en een zachte bloemige lijn maken van Bvlgari pour Homme een bijzonder moderne en aantrekkelijke eau de toilette voor mannen.

 • Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray

  Aromatica Elixir van Clinique is de eerste geur van het cosmeticamerk en betovert vrouwen sinds 1975 met een speciaal akkoord en een unieke bloemnoot. Vooral de Eau de Parfum boeit met een intens verleidelijk aroma, waardoor Aromatics Elixir van Clinique iets heel bijzonders is.

 • Chanel No. 5 EdT Travel Spray (hervulbaar) Chanel No. 5 EdT Travel Spray (hervulbaar)

  Zodat je favoriete geur, Chanel No. 5, niet opraakt als je onderweg bent, krijg je een set bestaande uit een gevulde zakverstuiver en twee navulflacons. De flesjes, die elk 20 ml Chanel No. 5 Eau de Toilette bevatten, kunnen worden verwisseld door simpelweg de verstuiverkop te vervangen.

 • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray

  De geur van Estée Lauder Youth-Dew wordt gekenmerkt door oriëntaalse aroma's en een subtiele kruidigheid. De eau de parfum spray, waarvan het geurconcept teruggaat tot 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan het verleidelijke effect vandaag de dag nog steeds onbetwist is.

 • Dior Dune Eau de Toilette Spray Dior Dune Eau de Toilette Spray

  Dior Dune is een sensuele eau de toilette voor vrouwen die bijzonder betoverend is met zijn bloemige en delicaat oriëntaalse elementen. De gevarieerde noten voeren de draagster mee naar een sensuele wereld van elegantie en gratie en laten een geur achter op de huid die even puur als aantrekkelijk is.

 • Joop! Le Bain Eau de Parfum Spray Joop! Le Bain Eau de Parfum Spray

  Joop! Le Bain is een typisch eau de parfum uit de jaren 80. Met zijn kruidige en houtachtige noten geeft het de anders zo zoete geur een zekere kruidigheid en daarmee ook zijn aantrekkingskracht. Joop! Le Bain betovert vooral door het kundige samenspel van hout, bloemen en verfrissende citrusvruchten.

 • Joop! Femme Eau de Toilette Spray Joop! Femme Eau de Toilette Spray

  Joop! femme is een oosterse eau de toilette voor vrouwen met een licht houtachtig geurend karakter. Het samenspel van een verfrissend lichte topnoot, een bloemenhart en een kruidige basis maken Joop Femme tot een typisch vrouwelijke geur met stijl, elegantie en klasse.

 • Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray

  Kouros van Yves Saint Laurent is een aromatisch en zeer mannelijk eau de toilette, dat wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke, bittere fougére karakter. De Eau de Toilette heeft een gevarieerde geursamenstelling van licht en aromatische noten die Kouros een verleidelijk en tijdloos karakter geven.

 • Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette Spray Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette Spray

  De Paco Rabanne Calandre Eau de Toilette Spray is de nieuwste editie van de klassieke damesgeur uit 1969. Het parfum heeft een uniek karakter dankzij de combinatie van fruitige, bloemige, aldehyde en houtachtige nuances. Bergamot ontmoet lelietje-van-dalen, hyacint en roos. De basis wordt gevormd door sensuele muskus, amber, sandelhout en vetiver.