Braambes

De populairste geuren met Braambes in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Braambes hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray

  Het Eau de Parfum Truth van Calvin Klein is bijzonder betoverend met zijn pure en heldere geurnoten, die het parfum een lieflijk en vrouwelijk karakter geven zonder in te boeten aan de nodige pit. De creatie van hout, bessen en bloemen vormt een verleidelijke damesgeur vol vrouwelijke uitstraling.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

 • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray

  Met de Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray wilde de Franse ontwerper Thierry Mugler vorm geven aan zijn jeugdherinneringen. Een geur die de tederheid van de kindertijd vangt. De geurbeleving opent met fruitig-zoete accenten van mandarijn en suikerspin. De hartnoot voegt rode vruchten en orchidee-accenten toe. De basisnoot wordt gedomineerd door zoete akkoorden zoals chocolade, karamel en een dosis vanille. Een onnavolgbare, unieke geur die inspireert en sinds 1992 terecht een van de bestsellers onder de vrouwengeuren is.

 • Montana Parfum De Peau Eau de Toilette Spray Montana Parfum De Peau Eau de Toilette Spray

  Het Eau de Toilette Parfum de Peau van Montana betovert met zijn uitgesproken natuurlijke en subtiel vrouwelijke noten. Het hart van deze damesgeur wordt gevormd door sensuele bloemenaroma's die, omringd door wrange en kruidige geurelementen, een unieke verleidelijke geurbeleving creëren.

 • Mexx Woman Eau de Toilette Spray Mexx Woman Eau de Toilette Spray

  Mexx Woman van Mexx is een verfrissend lichte en zomerse eau de toilette met sprankelende citrussmaken. De damesgeur van Mexx maakt indruk met een verfrissende opening, een bloemig hart en een romige basis die de vrouwelijke uitstraling van elke vrouw benadrukt.

 • Calvin Klein CK One Shock for her Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK One Shock for her Eau de Toilette Spray

  Calvin Klein CK One Shock for her is een moderne en sprankelende eau de toilette spray met verleidelijke oosterse smaken en een uitdagende specerij. De unieke geur van Calvin Klein CK One Shock voor haar is vooral geschikt voor ruimdenkende jonge vrouwen met persoonlijkheid.

 • Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray

  Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray hult je in de aura van een zonnige zomerdag met zijn aroma's van rijpe bramen en verse citroenen, witte fresia's en zachte, delicate pioenrozen. Laat de originele flacon van Lanvin Jeanne Lanvin je inspireren tot een reis in de wereld van de mode.

 • Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray

  Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray is als een sluier die alle blikken omhult en beschermt. De geur heeft zo'n inspirerend effect dat de gracieuze verschijning van de drager pas in tweede instantie wordt herkend. Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray creëert magische momenten.

 • Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night Eau de Toilette Spray Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night Eau de Toilette Spray

  Fris en brutaal, Gabriela Sabatini Miss Gabriela Night Eau de Toilette Spray blijft hangen op de huid en kondigt een nacht aan die niet snel voorbij zal gaan. Vrouwen vol levensvreugde en humeur waarderen de compositie van bloemen en kokosnoot en genieten van de zomer op het strand die deze geur suggereert en die de verbeelding laat dwalen.