Braambes

De populairste geuren met Braambes in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Braambes hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray

  Calvin Kleins Eau de Parfum Waarheid overtuigt door zijn zuivere en heldere geuren, die het parfum een mooi en vrouwelijk karakter geven zonder de noodzakelijke kruiden te veronachtzamen. De creatie van bossen, bessen en bloemen creëert een verleidelijke vrouwengeur vol vrouwelijk charisma.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

 • Montana Parfum De Peau Eau de Toilette Spray Montana Parfum De Peau Eau de Toilette Spray

  Montana's Eau de Toilette Parfum de Peau betovert met zijn uitgesproken natuurlijkheid en delicate vrouwelijke noten. Centraal in deze vrouwengeur staan sensuele bloemenaroma's die, omringd door bittere en kruidige geurelementen, een unieke verleidelijke geurervaring worden.

 • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray

  Met de Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray wilde de Franse ontwerper Thierry Mugler zijn jeugdherinneringen vormgeven. Een geur die de tederheid van de kindertijd vangt. De geurbeleving wordt geopend door fruitige zoete accenten van mandarijn en suikerspin. Rood fruit en orchideeënaccenten worden toegevoegd aan de hartnoot. De basisnoot wordt gedomineerd door zoete akkoorden zoals chocolade, karamel en een dosis vanille. Een onnavolgbare, unieke geur, die sinds 1992 een van de bestsellers onder de vrouwengeuren is.

 • Mexx Woman Eau de Parfum Spray Mexx Woman Eau de Parfum Spray

  Hou je van frisse en sprankelende parfums met een langdurige en intense geur? Laat u dan verleiden door de Mexx Woman Eau de Parfum Spray, die met zijn speciale mix van fruitige, bloemige en sensuele aroma's het gewenste wow-effect geeft.

 • Calvin Klein CK One Shock for her Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK One Shock for her Eau de Toilette Spray

  Calvin Klein CK One Shock for her is een moderne en sprankelende eau de toilette spray met verleidelijke oosterse smaken en een uitdagende specerij. De unieke geur van Calvin Klein CK One Shock voor haar is vooral geschikt voor ruimdenkende jonge vrouwen met persoonlijkheid.

 • Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray

  De Lanvin Jeanne Lanvin Eau de Parfum Spray omringt u met de aura van een zonnige zomerdag met zijn aroma's van rijpe bramen en verse citroenen, witte fresia's en milde tere erwten. Laat u inspireren door de originele fles van Lanvin Jeanne Lanvin om een kijkje te nemen in de wereld van de mode.

 • Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray

  Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray is als een sluier die alle ogen bedekt en beschermt. Het parfum heeft zo'n inspirerend effect dat de gracieuze uitstraling van de drager pas op het tweede gezicht wordt opgemerkt. Lalique de Lalique Eau de Parfum Spray zorgt voor betoverende momenten.

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. gieten Elle Sparkling begeleidt de hele dag goed verzorgde vrouwen. De fruitige geur van cassis, citrusolie, mimosa en vetiver straalt elementaire levensvreugde uit en creëert een Franse flair. De mix van fruit en specerijen zorgt voor een onweerstaanbare flair.