Frambozen

De populairste geuren met Frambozen in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Frambozen hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray

  Eternity Moment van Calvin Klein is een bijzonder sensueel en aantrekkelijk eau de parfum. Met zijn speciale geurcompositie, die bijna uitsluitend gebaseerd is op de geur van verschillende bloemen, is Eternity Moment zowel aantrekkelijk als vrouwelijk en maakt indruk met zijn bijzonder zuivere en heldere geurkarakter.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

 • Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray

  Casmir van Chopard is een zeer romige geur voor vrouwen met een oriëntaals geurkarakter. Het succesrecept van Cašmir zijn de geurnoten, die variëren van fruitig-zoet tot delicaat-bloemig tot kruidig-tartig, met in het midden een zacht vanillearoma dat deze klassieke geur zijn essentiële geur geeft.

 • Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray

  "Use with Caution", zo adverteert Diesel zijn geur Diesel Fuel for Life. Deze "fuel for life" is een geurcompositie die schijnbaar tegenstrijdige elementen combineert tot een krachtig, levendig geheel. Een innovatieve geur voor de moderne man.

 • Giorgio Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum Spray

  Diamonds for Woman van Emporio Armani is zo tijdloos en elegant als een diamant. Dit aantrekkelijke parfum vol verleidelijke nuances is net zo veelzijdig als een echte diamant. Het geurboeket van krachtige rozenbloesem, fresia en lelietje-van-dalen maakt Diamonds for Woman tot een vrouwelijke bloemengeur voor vrouwen.

 • Chopard Happy Spirit Eau de Parfum Spray Chopard Happy Spirit Eau de Parfum Spray

  Chopard Happy Spirit is een echt luxueuze vrouwengeur met een bloemig karakter en een verfijnde parfumcompositie. De bloemige en sensuele geurelementen in Chopard Happy Spirit strelen je als een sieraad met sierlijk vrouwelijke smaken.

 • Paco Rabanne Lady Million Deodorantspray Paco Rabanne Lady Million Deodorantspray

  De Paco Rabanne Lady Million deodorant met zijn verzorgende formule biedt een bijzonder zachte en langdurige deodorantbescherming. De verfrissende spray voorkomt transpiratie voordat het optreedt en laat de verleidelijk glamoureuze geur van Lady Million achter op de huid. De praktische spray is ideaal voor op reis.

 • Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

  Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray is een eerbetoon aan vrouwelijkheid, een uitnodiging aan de zintuigen en het verlangen om nu pure verleiding te ervaren. Bloemig en fris, met een vleugje vuur en kruidigheid, trekt deze geur de aandacht en plaatst de draagster in het middelpunt van de samenleving, vooral bij mannen.

 • Versace Woman Eau de Parfum Spray Versace Woman Eau de Parfum Spray

  Versaces extravagante, elegante en toch provocerende Woman Eau de Parfum Spray combineert een top van bergamot, frangipani, jasmijn en wilde roos met een hart van framboos, Libanese ceder, lotus en pruim, op een basis van grijze amber, hinokihout en musk. Het resultaat is een geurbeleving die de drager door een achtbaan van emoties stuurt.

 • Dolce & Gabbana pour Femme Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana pour Femme Eau de Parfum Spray

  De modernisering van een oude klassieker - dit is Dolce & Gabbana pour Femme (2012). De geur is aangepast aan de nieuwe tijd. Maar sensuele passie en perfect verlangen spelen nog steeds een belangrijke rol in de unieke, fruitige, bloemige en verleidelijke samenstelling van parfums.