Galbanum

De populairste geuren met Galbanum in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Galbanum hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette Spray Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette Spray

  De mannelijke Eau de Toilette Chanel Égoïste Platinum overtuigt door zijn aantrekkelijke houtachtige geur en een intens muskuskarakter. Zijn bijzondere kracht ligt in de aromatische en bloemige elementen van het parfum, die Chanel Égoïste Platinum vandaag de dag nog steeds tot een onmiskenbaar moderne en mannelijke mannengeur maken.

 • Givenchy Ysatis Eau de Toilette Spray Givenchy Ysatis Eau de Toilette Spray

  Ysatis by Givenchy belichaamt het klassieke vrouwelijke eau de toilette uit de jaren '80. Het samenspel van talrijke verschillende geurcomponenten maakt van Givenchy's Ysatis een unieke vrouwengeur die betovert met zijn bloemenhart en een verleidelijk kruidige basisnoot.

 • Guy Laroche Fidji Eau de Toilette Spray Guy Laroche Fidji Eau de Toilette Spray

  Laat de bloemrijke geuren van Guy Laroche Fidji u meevoeren naar een charmante, exotische wereld van geuren. De verfrissend lichte, natuurlijke en delicaat bloemige aroma's vormen samen een unieke vrouwelijke eau de toilette die de natuurlijke sensualiteit van de drager herdefinieert en versterkt.

 • Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray Jil Sander No.4 Eau de Parfum Spray

  Jil Sander No.4 is een parfum vol vrouwelijke aantrekkingskracht. Verschillende geuren zijn gemaakt tot een nobele eau de parfum, die bloemige, fruitige, houtachtige en pittige componenten combineert en maakt Jil Sander No. 4 een unieke vrouwengeur.

 • Moschino pour Femme Eau de Toilette Spray Moschino pour Femme Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray van Femme van Moschino is een sensuele provocatie. Een bloemige opening wordt aangevuld met een kruidig hart van peper, nootmuskaat en patchoeli. De basis van amber, muskus en vanille geeft deze buitengewone geur een nobele oosterse touch en ronden deze bijzondere geur ervaring.

 • Ralph Lauren Safari Eau de Parfum Spray Ralph Lauren Safari Eau de Parfum Spray

  De Ralph Lauren Safari Eau de Parfum Spray is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging, een wens. Bloemig en fruitig, met onmiskenbaar ongebruikelijke accenten, omhult deze geur als een zachte en warme sluier. Mysterieus is de aura van de drager en toch laat de minnares van Ralph Lauren Safari je diep in haar ziel kijken en heel intens emoties voelen.

 • Issey Miyake A Scent Eau de Toilette Spray Issey Miyake A Scent Eau de Toilette Spray

  A Spar by Issey Miyake is een bloemige en zeer natuurlijke vrouwengeur van Issey Miyake. De geselecteerde ingrediënten en de voortreffelijke geuren van bloemen, hout en bladeren geven de Eau de Toilette een bijzonder zuiver en helder karakter, wat een bijzonder sensueel en vrouwelijk effect heeft op de drager.

 • Davidoff Champion Eau de Toilette Spray Davidoff Champion Eau de Toilette Spray

  Davidoff Champion is een krachtige en aromatische mannengeur. De kruidige en houtachtige aroma's, evenals de verfrissende sprankelende elementen geven de Davidoff Eau de Toilette een bijzonder mannelijk en aantrekkelijk charisma dat zowel jonge als volwassen mannen aanspreekt.

 • Chanel No. 19 Poudré Eau de toilette spray Chanel No. 19 Poudré Eau de toilette spray

  Kansel nr. 19 Poudré is een bloemenpoedergeur met natuurlijke geurcomponenten. Ingrediënten zoals vetiver wortel en iris maken Chanel No. 19 Poudré met een musk facet in een sensuele geur ongeëvenaard.

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.