Haïtiaanse vetiver

De populairste geuren met Haïtiaanse vetiver in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Haïtiaanse vetiver hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Dior Homme Eau de Cologne Spray Dior Homme Eau de Cologne Spray

  Net als de eau de toilette wordt de Dior Homme Eau de Cologne gekenmerkt door zeer mannelijke geurnoten, hoewel ze iets zijn afgezwakt. Over het geheel genomen is de cologne frisser en lichter en bevat meer fruitige nuances dan de Dior Homme Eau de Toilette.

 • Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Spray Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Spray

  Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette Spray is verkrijgbaar in een functionele pompverstuiver. De geur is gemakkelijk aan te brengen en blijft lang hangen. De eau de toilette spray is geschikt voor sportieve mannen met zelfvertrouwen en stijl die ook waarde hechten aan een vleugje luxe.

 • Azzaro Wanted Eau de Toilette Spray Azzaro Wanted Eau de Toilette Spray

  Azzaro Wanted is een synthetische citrusvruchtengeur verfijnd met Haïtiaanse vetiver en Braziliaanse tonkaboon. In de topnoot wordt de essentie ook geopend met Nigeriaanse gember. In het hart, Guatemala kardemom en cade hout komen samen. Vetiver en tonkaboon brengen de creatie tot een aangenaam mannelijk einde.

 • Police To Be Camouflage Eau de Toilette Spray Police To Be Camouflage Eau de Toilette Spray

  Police To Be Camouflage Eau de Toilette Spray is een kostbare en mannelijke mannengeur met een aangename topnoot van sappige citroen, frisse munt, rode appel en aromatische kardemom. De hartnoot wordt gekenmerkt door ozon- en zonneakkoorden, Provençaalse lavendel, zure rabarber, zacht viooltje, zoete kaneel en kruidige nootmuskaat. De warme en houtachtige basis wordt afgerond met delicate oranjebloesem, romige vanille, houtachtige amber, Haïtiaanse vetiver, elegante tonkaboon en kostbaar kasjmierhout. Het zorgt voor een langdurige basis.

 • Creed Viking Eau de Parfum Spray Creed Viking Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray Creed Viking wekt de honger naar avontuur en is daarom gericht op moedige, wilskrachtige en leergierige mannen die op zoek zijn naar avontuur. Hier komen noten van Calabrische bergamot, Siciliaanse citroen en roze peper met accenten van peper, Bulgaarse roos en pepermunt samen met nuances van Indiaas sandelhout, Haïtiaanse vetiver, Indiase patchoeli en Provençaalse lavendel. Het resultaat is een uniek mannelijke en verleidelijk gevaarlijke geur die mannen en vrouwen naar meer doet verlangen en hun harten sneller laat kloppen.

 • Lalique L'Insoumis Eau de Toilette Spray Lalique L'Insoumis Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray Lalique L'Insoumis is een geur die met zijn ingrediënten mannen met een sterk karakter aanspreekt. Kleine rebellen, individuele mannen en natuurliefhebbers houden van het aroma met zijn houtachtige noten, vermengd met rum, patchoeli en een lichte zoetheid. De eau de toilette omringt de drager bij vele gelegenheden en tooit de eigenzinnige drager met een heel speciaal aura.

 • Coach for Men Eau de Toilette Spray Coach for Men Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray Coach for Men is een mannelijke en complexe geur voor mannen. Het straalt een extravagant gevoel uit en is onmiskenbaar Amerikaans. Het geeft de drager koelte, energie en zelfvertrouwen en belichaamt de Amerikaanse droom. Met deze spray omringt de man zichzelf met een persoonlijke handtekening die een blijvende indruk achterlaat.

 • Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum Spray Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum Spray

  Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum Spray is een exclusieve, aromatisch-houtachtige mannengeur uit 2018 die fascineert met een unieke synthese van stedelijke dynamiek en de vitaliteit van de natuur. De statement geur voor moderne, zelfbewuste mannen opent met een frisse, levendige en energieke geur. De schil van de Italiaanse citroen, koriander en een vleugje gesuikerde citrusvruchten ontvouwen een akkoord vol sprankelende frisheid en levendigheid. Cipres en vetiver uit Haïti vormen de aardse, houtachtige, diep mannelijke hartnoot. Een amberakkoord, cederhout en Siamese benzoë zorgen voor een elegante, sensuele afwerking van de geur.

 • David Beckham Instinct Eau de Toilette Spray David Beckham Instinct Eau de Toilette Spray

  David Beckham Instinct Eau de Toilette Spray is fris en citrusachtig. Pompelmoes, steranijs en witte amber worden gebruikt om een mannelijke aanwezigheid te creëren. Als vader van een hele reeks flankerende geuren heeft de populaire David Beckham Instinct Eau de Toilette Spray een elegante draagbaarheid die perfect is voor werk en vrije tijd. De herengeur is ook slechts marginaal geïnteresseerd in de seizoenen, wat bewijst dat het een prachtige allrounder is voor de moderne, goed verzorgde man van vandaag.

 • Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette Spray Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette Spray is een frisse, citrusachtige mannengeur uit 2019. Net als de gelijktijdig gelanceerde modecollectie van het label moedigt de energieke geur je aan om de status quo te veranderen en het vertrouwde vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het parfum opent met een krachtige, citrusachtige kick van frisheid van Calabrische bergamot en sappige, rijpe grapefruit. Na de sprankelende, snelle opening ontwikkelen aromatische rozemarijnessence en pamplewood(R) met hun houtachtig-warme en citrusfrisse geuren een aura van elegante mannelijkheid in de hartnoot. Balsamico-houtachtige en aardse accenten van vetiver uit Haïti ronden de fascinerende geur af met een delicate rokerige nuance.