Indonesisch patchoeli

De populairste geuren met Indonesisch patchoeli in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Indonesisch patchoeli hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Tom Ford Noir Eau de Parfum Spray Tom Ford Noir Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray van Tom Ford Noir laat zowel de sensuele als de gecultiveerde kant van de man zien en is zeer charismatisch. Het oriëntaalse aroma betovert iedereen en hult de drager in een kruidig vleugje peper en nootmuskaat, dat wordt gecombineerd met mannelijke bloemige noten en wordt afgerond met leer, vanille en amber.

 • Sisley Soir d'Orient Eau de Parfum Spray Sisley Soir d'Orient Eau de Parfum Spray

  Sisley Soir d'Orient's Eau de Parfum Spray ontwikkelt een indrukwekkende geur die de flair van het Oosten perfect vangt met een rijkdom aan exotische ingrediënten. De Eau de Parfüm geeft een kruidige, sensuele en verleidelijke indruk die lang aanhoudt. Rozenbsolue, patchoeli, wierook, saffraan, citroen en sandelhout zijn enkele van de ingrediënten. De vrouwengeur kan flexibel als spray worden aangebracht en is perfect voor onderweg.

 • Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Spray Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray uit de Yves Saint Laurent Mon Paris geurserie biedt de olfactorische zintuigen een fruitige, bloemige, dierlijke geurbeleving. De topnoten van framboos, aardbei en Calabrische bergamot boeien met houtachtige, kruidige, zoete, jamachtige, citroenachtige, verfrissende en lichtzure geurelementen. Het hart van de geur wordt gevormd door datura en een boeket van pioenroos, Chinese jasmijn en jasmijn sambac absolue. Deze bestanddelen, die een bedwelmend effect hebben, worden gekenmerkt door zeer zoete, frisse bloemige, oriëntaalse en licht dierlijke geurnuances. Het parfum wordt afgerond met houtachtige, aardse, exotisch zoete en dierlijke geurcomponenten.

 • Creed Aventus Eau de Parfum Spray Creed Aventus Eau de Parfum Spray

  De uiterst mannelijke Creed Aventus geur heeft fruitige en mossy-woody accenten. De geur is aromatisch, de intensiteit fris. Het parfum is gemaakt voor de overwinnende helden van vandaag, het is een mannengeur waarmee elke man kan veroveren het hart van vrouwen.

 • Montblanc Explorer Eau de Parfum Spray Montblanc Explorer Eau de Parfum Spray

  Eau de Parfum Spray markeert het begin van de geur- en verzorgingslijnMontblanc Explorer . De kruidige en harsachtige geur met citroenakkoorden troeven met een topnoot van salie, roze peper en Italiaanse bergamot. Haïtiaanse vetiver speelt met elegant leer in de hartnoot. Akigalawood(R) en Ambroxan zijn smaken ontwikkeld door Givaudan. In de basis vindt u cacao en Indonesische patchouli. Montblanc Het Explorer is mannelijk, hedendaags, elegant en modern tegelijk. De geur is gericht op alle mannen die zowel op bekende als onbekende paden lopen.

 • Kilian Dark Lord Ex Tenebris Lux Eau de Parfum Spray Refillable Kilian Dark Lord Ex Tenebris Lux Eau de Parfum Spray Refillable

  De Kilian Dark Lord Ex Tenebris Lux is een Eau de Parfum Spray die navulbaar is. De pittige leerachtige geur is gericht op mannen die op zoek zijn naar iets speciaals. De aroma's van de geur zijn onder andere Szechuan peper, Davana en Indisch Cypriol. De Eau de Parfum Spray Navulbare Kilian Dark Lord Ex Tenebris Lux heeft een aangename diepte. Zijn mannelijke aanwezigheid is duidelijk, maar niet overweldigend, hoewel het een duidelijk "ik ben er" signaal uitzendt. Gewoonweg perfect voor de moderne man van vandaag die zich bewust is van zichzelf.

 • Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum Spray Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum Spray

  Elie Saab Le Parfum Royal Eau de Parfum Spray is een elegante, bloemige chypre geur voor vrouwen uit 2019. De krachtige, majestueuze couturecompositie opent met een fris akkoord van Siciliaanse mandarijn. De hartnoot van de geur is een onweerstaanbare rozengeur. Kostbare Turkse roos absolue en essences van Turkse roos krijgen zachte accenten door nuances van Libanese neroli. Met een basis van patchoeli, sandelhout, amber en vanille eindigt dit fascinerende parfum elegant en sensueel.

 • Acqua di Parma Oud Eau de Parfum Spray Acqua di Parma Oud Eau de Parfum Spray

  De Acqua di Parma Oud mannengeur is houtachtig en kruidig. Calabrische bergamot Oud en Atlas ceder zijn verantwoordelijk voor de fijne mannelijke geur. De geur is donker en mysterieus, waardoor het perfect is voor lange herfst- en winteravonden. In kleine doseringen kan de fijne geur zelfs op zomeravonden gedragen worden. Acqua di Parma Oud is warm, vleiend en met een heldere, maar niet opdringerige aanwezigheid. Precies goed voor alle mannen die op zoek zijn naar iets speciaals.

 • Miller Harris Étui Noir Eau de Parfum Spray Miller Harris Étui Noir Eau de Parfum Spray

  Miller Harris Étui Noir Eau de Parfum Spray is een extravagante, leerachtig-rokerige unisex geur uit 2016. Dit zeer moderne, contrastrijke kunstparfum kenmerkt de fascinerende veelzijdige rijkdom van fijn leer in een meesterlijke compositie. Na een sprankelende, frisse opening met noten van Siciliaanse bergamot, sappige mandarijn en elegante elemihars, verrast het hart van de geur met zachte irisboter, balsamicozoete wierook, nuances van kasjmierhout en styrax. Met een intens leerakkoord, omlijst door patchoeli, vetiver, berk, amber en labdanum, eindigt de glamoureuze geur op een nadrukkelijk elegante en sensuele manier.

 • Comme des Garçons Wonderoud Eau de Parfum Spray Comme des Garçons Wonderoud Eau de Parfum Spray

  De sensuele, houtachtige Comme des Garçons Wonderoud Eau de Parfum Spray met zijn arrangement van veelzijdige houtsoorten rond een hart van kostbaar oud is de incarnatie van alle houtachtige oud-geuren. Het werd in 2014 samengesteld door Antoine Maisondieu voor Comme des Garçons en bestaat uit kruidig-warme Texaanse cederhoutmoleculen rond afrodisiacum oud uit Indonesische bossen, Australisch sandelhout en gujakhout, omlijst door vetiver, Indonesische patchoeli en pashminol. Wonderoud is de ultieme geur voor mannen en vrouwen die houden van de mysterieuze houtachtigheid omringd door zachte, subtiele basisnoten. In een iconische, elegante bruine kiezelflacon.