Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Jenever

De populairste geuren met Jenever in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Jenever hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray Hugo Boss No. 1 Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss No. 1 is een klassieke herengeur met een aantrekkelijke aromatische geur. Het bittere fougéreakkoord in Boss No. 1 is omgeven door houtachtige noten en vormt zo een bijzonder mannelijk parfumkarakter, wat vooral effectief is voor volwassen mannen.

 • Calvin Klein CK Be Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK Be Eau de Toilette Spray

  CK Be is een houtachtige, bloemige uniseksgeur met talrijke individuele en kenmerkende geuren. Het perfecte samenspel van vrouwelijke nuances van jasmijn en orchideeën en mannelijke aroma's van muskus, fijn hout en ambergrijs geeft CK Be het een sensueel karakter dat beide geslachten evenveel aanspreekt.

 • Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray

  Blue Jeans van Versace is een klassieke houtachtige mannengeur met een pittig oosterse karakter. De verkwikkende aroma's en zachte kruiden geven de Eau de Toilette de typische onweerstaanbare en casual elegantie van Versace geuren.

 • Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette Spray Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette Spray

  De elegante Laura Biagiotti Roma Uomo is het mannelijke deel van de beroemde Roma parfumserie. Een sensuele geur waarin de frisheid van citrusvruchten samengaat met de kruidigheid van pijnboomschors en jeneverbes. Deze mannelijke geur wordt afgerond met fijne houtsoorten, patchoeli en benzoëhars. Roma Uomo is een tijdloze geurklassieker voor de gevoelige man.

 • Mercedes-Benz Club Eau de Toilette Spray Mercedes-Benz Club Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray van Mercedes-Benz Club richt zich tot de onconventionele man. Net als het Mercedes Benz Club Parfum wordt er aandacht besteed aan de onvervalste geur. De verpakking is dus precies in de stijl van het parfum en daardoor onmiskenbaar. Edel en toch eenvoudig, net zoals de man het liefheeft.

 • Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Eau Intense Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Eau Intense Eau de Parfum Spray

  Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense Eau de Parfum is een frisse, intense mannengeur die de drager naar Capri brengt. De parfumsamenstelling opent met een mix van mandarijnen en grapefruit. In het hart roept de aromatische jeneverbes herinneringen op aan de Middellandse Zee. Houtachtige noten vervolledigen de mannelijke geur in de basis.

 • Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray Versace The Dreamer Eau de Toilette Spray

  Een klassieker die al meer dan 20 jaar overtuigt: de eau de toiletteVersace The Dreamer , die in 1996 werd gelanceerd, is vandaag de dag nog steeds een bestseller. Parfumeur Jean-Pierre Béthoart slaagde er toen in om zijn essenties op zo'n onnavolgbare wijze te componeren dat zijn werk nog steeds een bron van inspiratie is voor dromen. De bloemige fougèregeur heeft een houtachtige uitstraling en inspireert dus met een unieke mix.

 • Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray

  Hermès Un Jardin en Méditerranée is een houtgroene, fruitige geur voor mannen en vrouwen. Een geur die iedereen naar een andere plaats kan brengen. Een plek vol magie en natuurlijke attracties. Bloemen, bomen en licht zijn binnen handbereik. Ervaar deze geur elke dag opnieuw.

 • Hugo Boss HUGO Energise Eau de Toilette Spray Hugo Boss HUGO Energise Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss HUGO Energise krijgt een levendig en verkwikkend karakter door de sterke en intense aroma's van specerijen en hout. Verse citrusvruchten in combinatie met kruidige rode peper, verfrissende koriander en fijn Jacaranda hout maken Hugo Energise een unieke mannelijke geur ervaring voor mannen.

 • Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray

  Een eau de toilette vol frisheid, energie en drive, dat is Lacoste pour Homme. Met zijn verfrissende geuren van verkwikkende citrusvruchten, de kruidige toets van peper en een romige afwerking van vanille en muskus, is de geur van Lacoste pour Homme de belichaming van mannelijkheid.