Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Kamille

De populairste geuren met Kamille in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kamille hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray

  Aromatica Elixir van Clinique is de eerste geur van het cosmeticamerk en betovert vrouwen sinds 1975 met een speciaal akkoord en een unieke bloemnoot. Vooral de Eau de Parfum boeit met een intens verleidelijk aroma, waardoor Aromatics Elixir van Clinique iets heel bijzonders is.

 • Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray

  Met Calvin Klein Escape zijn we geroepen om het alledaagse leven te verlaten en een tijdje de sensueel gepassioneerde wereld van bloemennuances en fruitige aroma's binnen te gaan. De fruitige topnoot verfrist. Een hartnoot van jasmijn, lelie van de vallei en roos evenals muskus en sandelhout in de basis zorgen voor een tijdloos, sensuele geur karakter.

 • Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray

  Houtig, kruidig en klassiek, Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray is een belofte. De zelfverzekerde en sterke man waardeert dit parfum en voelt hoe de aura vrouwen aantrekt en er het middelpunt van de samenleving van maakt. Hij weet dat elke wens uitkomt en dat zijn leven een avontuur wordt.

 • Giorgio Beverly Hills Giorgio Eau de Toilette Spray Giorgio Beverly Hills Giorgio Eau de Toilette Spray

  Giorgio Beverly Hills Giorgio is een zomerse lichte eau de toilettespray die overtuigt met zijn verleidelijke bloemenaroma. De zachte vrouwengeur is verfrissend en sensueel tegelijk en straalt een vleugje luxe en glamour uit.

 • Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Spray Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Spray

  Bvlgari Petits et Mamans is een sensueel zachte eau de toilette spray die betovert met zijn delicate bloemen en licht houtachtige geuren. Door de natuurlijke formule van de spray is de heerlijke Bvlgari geur gereserveerd en aangenaam aangenaam.

 • Tabac Original Aftershave Lotion Maxi Tabac Original Aftershave Lotion Maxi

  Met Tabac Original's romige After Shave Lotion kan de gestresste huid na het scheren kalmeren en bestaat er geen gevaar voor het ontstaan van onaangename rode vlekken. Koordjes van petitgrain, citroen, bergamot en neroli geven het een aangename geur.

 • Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray

  De Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray is houtachtig gekruid met een vleugje leer. Mannelijk en sterk, dynamisch en charismatisch, de tijdloze geur omhult en vertelt over een leven vol avontuur en vreugde. Sportieve mannen, maar ook mannen die veel belang hechten aan hun uiterlijk, houden van deze geur en waarderen het effect ervan.

 • Atkinsons My Fair Lily Eau de Parfum Spray Atkinsons My Fair Lily Eau de Parfum Spray

  Atkinsons My Fair Lily is een uniseksuele geur uit de hedendaagse collectie. De bloemig-frisse geur verschijnt met kamille, regenakkoorden en rabarber in de topnoot en Casablanca lelie in de hartnoot. De basisnoot wordt gevormd door vetiver en patchoeli. Atkinsons De geur My Fair Lily is fris en licht en luchtig, een uitstekende dagelijkse geur voor alle gelegenheden. Het is een modern parfum dat de lelie in de hartnoot elegant omlijst. Een vleugje luxe voor elke gelegenheid die echt past bij alle dames en heren.

 • Clive Christian V for Women Eau de Parfum Spray Clive Christian V for Women Eau de Parfum Spray

  De Clive Christian V voor vrouwen Eau de Parfum Spray neemt alle karakteristieke kenmerken van een Clive Christian geur. Het bloemige en kruidige vrouwenparfum barst niet alleen van de koninklijke adel. Het past zich perfect aan de eigen persoonlijkheid van de zelfbewuste drager aan, onderstreept haar onmiskenbare vrouwelijkheid en veroorzaakt een sensatie in haar omgeving. De Clive Christian V for Women is de ideale keuze voor vrouwen die verfijning in hun favoriete geuren waarderen, de traditie niet uit het oog willen verliezen en geen compromissen tolereren op het vlak van kwaliteit.

 • Amouage Bracken Woman Eau de Parfum Spray Amouage Bracken Woman Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray Amouage Bracken Woman is een groen-bloemige geur. De edelste natuurlijke aroma's zijn gecombineerd in het langdurige parfum. Ze bieden adelaarsvaren, lelies en berken aan. De combinatie is boeiend en boeiend, maar ook heerlijk vrouwelijk en zo anders dan je zou verwachten. Amouage Bracken Woman Een groene aanwezigheid in een bloeiende tuin transformeert en betovert niet alleen de drager met gemak. Het parfum is nog mooier omdat je het overdag kunt dragen, zelfs in de zomer.