Kamille

De populairste geuren met Kamille in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kamille hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray

  Met Calvin Klein Escape zijn we geroepen om het alledaagse leven te verlaten en een tijdje de sensueel gepassioneerde wereld van bloemennuances en fruitige aroma's binnen te gaan. De fruitige topnoot verfrist. Een hartnoot van jasmijn, lelie van de vallei en roos evenals muskus en sandelhout in de basis zorgen voor een tijdloos, sensuele geur karakter.

 • Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray

  Aromatica Elixir van Clinique is de eerste geur van het cosmeticamerk en betovert vrouwen sinds 1975 met een speciaal akkoord en een unieke bloemnoot. Vooral de Eau de Parfum boeit met een intens verleidelijk aroma, waardoor Aromatics Elixir van Clinique iets heel bijzonders is.

 • Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray

  De Ralph Lauren Polo Eau de Toilette Spray is houtachtig gekruid met een vleugje leer. Mannelijk en sterk, dynamisch en charismatisch, de tijdloze geur omhult en vertelt over een leven vol avontuur en vreugde. Sportieve mannen, maar ook mannen die veel belang hechten aan hun uiterlijk, houden van deze geur en waarderen het effect ervan.

 • Giorgio Beverly Hills Giorgio Eau de Toilette Spray Giorgio Beverly Hills Giorgio Eau de Toilette Spray

  Giorgio Beverly Hills Giorgio is een zomerse lichte eau de toilettespray die overtuigt met zijn verleidelijke bloemenaroma. De zachte vrouwengeur is verfrissend en sensueel tegelijk en straalt een vleugje luxe en glamour uit.

 • Tabac Original Eau de Cologne Tabac Original Eau de Cologne

  Niet voor niets is het Tabac Original Eau de Cologne een van de meest populaire mannengeuren in Duitsland. Generaties mannen hebben hun vertrouwen gesteld in deze klassieker, die niet alleen mannen bevalt, maar ook vrouwen verleidt met zijn frisse, houtachtige geur. De fruitige, frisse citrusnoten revitaliseren lichaam en ziel en geven een echte frisheidskick. Kruidige peperige aroma's en houtachtige noten geven Tabac Original een onmiskenbaar mannelijk karakter, terwijl zoete bloemige noten het een onweerstaanbare geurbeleving maken.

 • Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Spray Bvlgari Petits et Mamans Eau de Toilette Spray

  Bvlgari Petits et Mamans is een sensueel zachte eau de toilette spray die betovert met zijn delicate bloemen en licht houtachtige geuren. Door de natuurlijke formule van de spray is de heerlijke Bvlgari geur gereserveerd en aangenaam aangenaam.

 • Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray

  Houtig, kruidig en klassiek, Tom Ford Grey Vetiver Eau de Parfum Spray is een belofte. De zelfverzekerde en sterke man waardeert dit parfum en voelt hoe de aura vrouwen aantrekt en er het middelpunt van de samenleving van maakt. Hij weet dat elke wens uitkomt en dat zijn leven een avontuur wordt.

 • Acca Kappa Idillio Eau de Parfum Spray Acca Kappa Idillio Eau de Parfum Spray

  De Acca Kappa Idillio Eau de Parfum Spray is even geschikt voor mannen als voor vrouwen. Het dateert uit 2016 en begint met een prachtige topnoot van aromatische salie, trotse roos en zachte kamille. Het hart is een combinatie van intense patchoeli, elegant cederhout, fijn sandelhout, kostbare amber en fijne vilt. Acca Kappa Idillio wordt afgerond met een basis van romige vanille, amber, aromatische muskus, heerlijke tonkaboon en uitzonderlijk leer. Het geeft de geur een bijzonder langdurig karakter.

 • Amouage Beloved Woman Eau de Parfum Spray Amouage Beloved Woman Eau de Parfum Spray

  Amouage geliefde vrouw Eau de Parfum Spray betovert de zintuigen met een gedurfde en vrouwelijke compositie. De sierlijke topnoot verleidt met fijne kamille, geurige jasmijn, kruidnagelbloesem, aromatische kardemom, roos, salie en delicate lavendel. Het bloemrijke hart combineert delicate cistus, geurige benzoë, exotische ylang-ylang, zacht violet, kostbare wierook, intense patchoeli en onsterfelijkheid. Amber, zoete karamel, beverlans, fijn leer, luxueuze muskus, elegant sandelhout, civet, romige vanille en cederhout zorgen voor een uitzonderlijk lang karakter.

 • Atkinsons My Fair Lily Eau de Parfum Spray Atkinsons My Fair Lily Eau de Parfum Spray

  Atkinsons My Fair Lily is een uniseksuele geur uit de hedendaagse collectie. De bloemig-frisse geur verschijnt met kamille, regenakkoorden en rabarber in de topnoot en Casablanca lelie in de hartnoot. De basisnoot wordt gevormd door vetiver en patchoeli. Atkinsons De geur My Fair Lily is fris en licht en luchtig, een uitstekende dagelijkse geur voor alle gelegenheden. Het is een modern parfum dat de lelie in de hartnoot elegant omlijst. Een vleugje luxe voor elke gelegenheid die echt past bij alle dames en heren.