Labdanum

De populairste geuren met Labdanum in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Labdanum hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Baldessarini Ambré Eau de Toilette Spray Baldessarini Ambré Eau de Toilette Spray

  De man met de houtachtige Baldessarini Ambré edt vapo ziet er zelfverzekerd en sterk uit. Omdat de samenstelling van kruidige whisky en taartleer typisch mannelijk is. De fruitige noten van mandarijn en appel maken van de eau de toilette een onweerstaanbare verleider. Het parfum van de Baldessarini Ambré presenteert zich vanuit zijn sensuele maar onopvallende kant.

 • Carolina Herrera 212 Men NYC Eau de Toilette Spray Carolina Herrera 212 Men NYC Eau de Toilette Spray

  212 Mannen van Carolina Herrera is een houtachtige mannengeur voor stadsbewoners en alle mannen die zich willen omhullen in een aantrekkelijke en verkwikkende geur. Een bijzonder kenmerk van het parfum zijn de bloemige noten in het hart, die het parfum een zachtere kant geven en 212 Mannen van Carolina Herrera een speciale parfumbeleving maken.

 • Chanel Coco Eau de Parfum Spray Chanel Coco Eau de Parfum Spray

  Coco van Coco Chanel is een kruidige eau de parfum met een oosterse geur karakter dat perfect het karakter van deze eigenzinnige mode-ontwerper weerspiegelt. Met zijn speelse geuren van bloemen, kruiden, fruit en specerijen is Coco zelfverzekerd, sterk en toch vrouwelijk.

 • Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray

  Hermès Un Jardin sur le Nil is een eau de toilette die overtuigt door zijn natuurlijkheid en zuiverheid. De geur is geïnspireerd op de exotische groene aroma's die rond de Afrikaanse Nijldelta bloeien. Stralend en zuiver, de geur van Un Jardin sur le Nil is een verkwikkende lichte uniseksgeur.

 • Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray

  Citroen, sensueel, zwaar en toch ingetogen: dit is Versace's populaire Eau de Toilette Spray uit de Man Eau Fraiche serie. Dit zachte maar mannelijke parfum is een sprankelende, frisse maar zeer nobele geur die zich richt op charme, terughoudendheid en het buitengewone in het gewone. De extravagante kop van rozenhout, stervrucht en witte limoen gaat heel rustig samen met een mannelijk hart van dragon en cederblad, om zich uiteindelijk over te geven aan een zachte basis van amber, muskus en gewone bossen.

 • Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray Lacoste pour Homme Eau de Toilette Spray

  Een eau de toilette vol frisheid, energie en drive, dat is Lacoste pour Homme. Met zijn verfrissende geuren van verkwikkende citrusvruchten, de kruidige toets van peper en een romige afwerking van vanille en muskus, is de geur van Lacoste pour Homme de belichaming van mannelijkheid.

 • Diesel Only the Brave Eau de Toilette Spray Diesel Only the Brave Eau de Toilette Spray

  Diesel Only The Brave, de geur voor echte avonturiers. De krachtige mix maakt indruk met aangenaam mannelijke ingrediënten. Het houtachtige oriëntaalse aroma komt van akkoorden zoals kruidige koriander, violet en ceder, die labdanum, leer, styrax, amber en benzoë ontmoeten.

 • Versace L'Homme Eau de Toilette Spray Versace L'Homme Eau de Toilette Spray

  Versace L'Homme Eau de Toilette is een oosterse geur voor de onweerstaanbare man. De combinatie van frisse citroen met de zoetheid van vanille en labdanum geeft de geur een buitengewoon vleugje verleidelijke sensualiteit. Tegelijkertijd benadrukken harde tinten als leer, tonkaboon en eikenmos het uiterst mannelijke karakter.

 • Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum Spray

  Acqua di Gioia van Giorgio Armani is pure emotie. De geur weerspiegelt de natuur en de zee in fascinerende aroma's. Sprankelende akkoorden van roze peper, pioen en de aquatische jasmijnbloesem staan voor levensvreugde, sensualiteit en natuurlijkheid. De fles doet denken aan een steen die met water is schoongespoeld.

 • Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette Spray Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette Spray

  Chanel Bleu de Chanel is een moderne mannengeur die boeit met zijn aromatische mannelijke geuren en een verleidelijk houtachtig karakter. De dynamische geursamenstelling onderstreept de mannelijke kant van elke man en geeft hem een charismatisch en verleidelijk charisma.