leder

De populairste geuren met leder in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van leder hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Azzaro pour Homme Eau de Toilette Spray Azzaro pour Homme Eau de Toilette Spray

  "Voor de man die van vrouwen houdt," adverteert Azzaro met zijn klassieke Azzaro pour Homme. De geur is een verfijnde samenstelling van meer dan driehonderd ingrediënten. En net als zijn uitvinder Loris Azzaro is het de belichaming van Italiaanse charme.

 • Baldessarini Ambré Eau de Toilette Spray Baldessarini Ambré Eau de Toilette Spray

  De man met de houtachtige Baldessarini Ambré edt vapo ziet er zelfverzekerd en sterk uit. Omdat de samenstelling van kruidige whisky en taartleer typisch mannelijk is. De fruitige noten van mandarijn en appel maken van de eau de toilette een onweerstaanbare verleider. Het parfum van de Baldessarini Ambré presenteert zich vanuit zijn sensuele maar onopvallende kant.

 • Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray

  Fahrenheit van Christian Dior is een klassieke geur waar uitersten elkaar ontmoeten: Frisse, elegante noten combineren harmonieus met krachtige ondertonen om een warme, subtiele geur te creëren. Een fascinerende geur voor mannen die met verbeelding naar de toekomst kijken en waarde hechten aan hun vrijheid.

 • Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray

  Drakkar Noir van Guy Laroche is het toppunt van mannelijkheid met zijn bijzonder mannelijke geurkarakter. De gevarieerde aroma's van sprankelende en wrange geurnoten maken Drakkar Noir zowel sportief als elegant en het fougère-akkoord geeft het een bijzonder opwindend geurkarakter.

 • Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray

  Citrusachtig, sensueel, zwaar en toch ingetogen: zo presenteert de populaire Eau de Toilette Spray uit de Man Eau Fraiche-serie van Versace zich. Het zachte maar mannelijke parfum is een sprankelende, frisse en toch zeer elegante geur die charme, terughoudendheid en het buitengewone in het gewone benadrukt. De extravagante top van rozenhout, sterfruit en witte limoen combineert heel rustig met een mannelijk hart van dragon en cederblad, om zich uiteindelijk over te geven aan een zachte basis van amber, muskus en plataanhout.

 • Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray

  Kouros van Yves Saint Laurent is een aromatische en zeer mannelijke eau de toilette die wordt gekenmerkt door de aantrekkelijk wrange fougère geur. De eau de toilette heeft een gevarieerde geurcompositie van lichte en aromatische noten die Kouros een verleidelijk en tijdloos karakter geven.

 • Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray

  Paco Rabanne 1 Million is een zeer mannelijke geur vol contrasten en een extra dosis mannelijkheid. De sterke en wrange aroma's van verschillende specerijen, leer en hout worden gecontrasteerd met een fijne roos absolue in het hart, die een beetje hardheid uit de geur haalt en van 1 Million van Paco Rabanne een modern meesterwerk maakt.

 • Aramis Classic Eau de Toilette Spray Aramis Classic Eau de Toilette Spray

  Aramis Classic van Aramis is een houtachtige en kruidige eau de toilette met een licht chypre karakter. Met zijn bijzonder wrange geurnoten heeft Aramis Classic een bijzonder mannelijk effect en een vleugje verschillende bloemen geeft het een licht romantische kant die bijzonder aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Guerlain Shalimar Eau de Parfum Spray Guerlain Shalimar Eau de Parfum Spray

  Guerlain Shalimar is een van de oudste vrouwengeuren waarvan de geursamenstelling bewaard is gebleven. Guerlain Shalimar eau de parfum betovert met zijn exotische oriëntaalse aroma's, die doen denken aan een verhaal uit duizend-en-één-nacht.

 • Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Sport Eau de Toilette Spray Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Homme Sport Eau de Toilette Spray

  Met L'Eau d'Issey pour Homme Sport ben je dit jaar helemaal on trend. De stimulerend mannelijke Eau de Toilette Spray van Issey Miyake, die indruk maakt met zijn dynamische en verfrissende citruskarakter, combineert met aromatische geurelementen tot een sportieve, elegante geurbeleving.