Lelietje-van-dalen

De populairste geuren met Lelietje-van-dalen in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Lelietje-van-dalen hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Cacharel Noa Eau de Toilette Spray Cacharel Noa Eau de Toilette Spray

  Noa van Cacharel is een bijzonder zuivere en heldere eau de toilette. De damesgeur fascineert door de unieke samenstelling van verschillende bloemen, die een heerlijke en vrouwelijke geur creëren en worden afgerond door een kruidige basis. Dit maakt Noa van Cacharel de perfecte metgezel voor sensuele vrouwen.

 • Calvin Klein Eternity for Men Aftershave Calvin Klein Eternity for Men Aftershave

  Met de Calvin Klein Eternity for Men aftershave van Calvin Klein krijgt de huid niet alleen een aangenaam verfrissende verzorging na het scheren, maar ook een aromatisch, mannelijk aroma van geuressences van over de hele wereld. De Eternity for Men aftershave kan heerlijk gecombineerd worden met de bijpassende eau de toilette.

 • Cacharel Eden Eau de Parfum Spray Cacharel Eden Eau de Parfum Spray

  De paradijselijke geur van Cacharel Eden Eau de Parfum Spray hult je in een mysterieus aura dat je vrouwelijkheid perfect benadrukt. De geslaagde mix van zoete, bloemige, frisse en oriëntaalse geuren is gewoon onmiskenbaar en zal zeker meer dan alleen jou betoveren. Geniet van deze geurcocktail die een vleugje extravagantie toevoegt aan je dagelijks leven!

 • Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Eternity is een zeer vrouwelijke geur die Calvin Klein creëerde als eerbetoon aan zijn huwelijk. De bloemige tot kruidige noot is ideaal voor vrouwen die hun emotionaliteit omarmen. Een sensuele en intieme geur die de eeuwigheid van gevoelens symboliseert.

 • Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray

  Grenzeloos! CK One Eau de Toilette Spray van Calvin Klein is een parfum dat alle grenzen overstijgt. Ongeacht leeftijd, nationaliteit of geslacht, het verleidt iedereen. Het frisse purisme van dit parfum maakt het zo onweerstaanbaar en succesvol.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke geur voor vrouwen die zich volledig richt op de volle pracht van bloemen. De heerlijke bloesems worden gemengd met sterke vruchten en wrange houtsoorten om een sensuele geurbeleving te creëren die Contradiction for Woman van Calvin Klein zijn heel speciale smaak geeft.

 • Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray

  De Boucheron pour Homme Eau de Parfum Spray maakt indruk op heren met stijl dankzij de frisse, houtachtige geurnoten. De klassieke herengeur straalt sensualiteit en elegantie uit, maar is toch mannelijk. Gecultiveerde heren die waarde hechten aan een snufje luxe zullen hun zelfverzekerde karakter perfect benadrukken met deze intense geur.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat hij in de handtas van elke vrouw thuishoort. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman verrukt met aquatische aroma's die bloemige akkoorden ontmoeten. Passend bij de maritieme sfeer is de flacon ontworpen in de vorm van een waterdruppel.

 • Chanel No. 5 Eau de Parfum Spray Chanel No. 5 Eau de Parfum Spray

  Chanel No. 5 is de eeuwige parfumklassieker onder de vrouwengeuren. Met zijn zeer moderne geurkarakter van verschillende bloemen en aldehyden voor die tijd, betovert Chanel No. 5 vandaag de dag nog steeds jong en oud en staat nog steeds voor de geur van elegante, zelfbewuste en gracieuze vrouwen.

 • Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray

  Fahrenheit van Christian Dior is een klassieke geur waar uitersten elkaar ontmoeten: Frisse, elegante noten combineren harmonieus met krachtige ondertonen om een warme, subtiele geur te creëren. Een fascinerende geur voor mannen die met verbeelding naar de toekomst kijken en waarde hechten aan hun vrijheid.