Passievrucht

De populairste geuren met Passievrucht in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Passievrucht hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette Spray Jil Sander Sun Delight Eau de Toilette Spray

  Jil Sander Sun Delight is een romantische geur die de sfeer van een warme zomeravond vangt. Dit parfum dankt zijn warme, mediterrane karakter aan een sensuele compositie van fruitige bloemen en fijne houtsoorten. Jil Sander Sun Delight neemt zijn drager mee op een paradijselijke korte vakantie.

 • Bruno Banani Magic Woman Klassieke Eau de Toilette Spray Bruno Banani Magic Woman Klassieke Eau de Toilette Spray

  Bruno Banani Magic Woman is een fruitige eau de toilette met een sensuele bloemengeur. De kruidige elementen van het parfum bieden ook het uiterst verleidelijke en aantrekkelijke facet van het parfum, waarvan de magische kracht is om mannen speels om de vinger te wikkelen.

 • Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum Spray Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum Spray

  Carolina Herrera 212 VIP is een exclusieve en glamoureuze vrouwengeur met een stralend en aantrekkelijk effect. De oosterse eau de parfum heeft een intens vanille karakter dat 212 VIP een bijzonder glamoureuze uitstraling geeft.

 • Christina Aguilera Secret Potion Bodylotion Christina Aguilera Secret Potion Bodylotion

  U kunt ook genieten van de geur Christina Aguilera Secret Potion als een zachte boylotion. Deze romige lotion voorziet uw huid van optimale hydratatie en verwent haar met de bloemenfruitige en zich ontvouwende oosterse noten, waardoor ze een onmiskenbare en zelfverzekerde exotische look krijgt.

 • Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette Replay Jeans Spirit! for Her Eau de Toilette

  Het eau de toilette van Replay Jeans Spirit straalt voor haar passie, creativiteit en de vreugde van jezelf zijn uit. Het weerspiegelt het zelfvertrouwen. De geur is gericht op iedereen die de denimhouding tot het leven begrijpt en vooral leeft. De geur is een statement over Replay en haar filosofie.

 • Hermès Eau de Mandarine Ambrée Eau de Cologne Spray Hermès Eau de Mandarine Ambrée Eau de Cologne Spray

  De Hermès Eau de Mandarine Ambrée geur is gemaakt in de traditie van een klassieke citrus geur. Aanvankelijk wordt de geur gedomineerd door sprankelende mandarijn, die wordt geïntensiveerd door de passievrucht in de hartnoot en maakt de geur nog fruitiger. Aan de basis maakt amber het zachter en zachter zonder het zwaar te laten lijken, een nobele geur die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen.

 • Sisley Eau Tropicale Eau de Toilette Spray Sisley Eau Tropicale Eau de Toilette Spray

  De drager van Sisley Eau Tropicale Eau de Toilette Spray verpakt zich in een bloemige frisheid en maakt elke dag een belevenis. Harmonie en sensualiteit, een belofte liggen als een zachte sluier over de huid en zorgen voor mooie momenten die onvergetelijk en laat een nieuw perspectief op het dagelijks leven, evenals de dagelijkse dingen.

 • Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette Spray Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette Spray

  De Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette Spray is de perfecte metgezel voor een vakantie. Door de sluiting gaat er geen druppel verloren en kan het in elke tas mee op excursie. Het eau de toilette is met een paar spatten op de huid en duurt sterk tot het einde van de dag.

 • Rochas Secret de Rochas Eau de Parfum Spray Rochas Secret de Rochas Eau de Parfum Spray

  Rochas Secret de Rochas Eau de Toilette Spray geeft ons de vroege zomer frisheid van een heerlijke ochtend wanneer dauwdruppels het gras nog bedekken. Secret de Rochas roept pure levensvreugde op de huid op, licht en vrolijk. Het is een levendige geur die nieuwsgierigheid opwekt over de drager.

 • Azzaro Club Women Eau de Toilette Spray Azzaro Club Women Eau de Toilette Spray

  Azzaro Club Women Eau de Toilette Spray is een zeer elegante en extraverte geur voor vrouwen die zich niet alleen in clubs, maar ook in het bedrijfsleven en speciale gelegenheden willen onderscheiden. Vrouw met de geur van pure verleiding zal niet onopgemerkt blijven voor lang en zal enthousiast zijn over het effect dat het creëert.