Peer

De populairste geuren met Peer in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Peer hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray

  Hugo Boss HUGO Deep Red is een uitdagende geur voor de vrouw die leeft volgens haar eigen regels. Het zelfbewuste parfum straalt een betoverende vrouwelijkheid uit en boeit met zijn samenstelling van sprankelend fruit en fijn hout. HUGO Deep Red - een diepgaande geurervaring van Hugo Boss.

 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray

  De Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette is een van de meest sensuele en vrouwelijke vrouwengeuren ter wereld. Een elegant samenspel van verschillende bloemen, van jasmijn, orchideeën tot een overweldigende rozenextract, die zijn verfijnd met kruidige accenten. De combinatie van deze nobele nuances geeft de Classique parfum zijn verleidelijke kwetsbaarheid zonder verlies van zelfvertrouwen en elegantie.

 • Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray

  Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella is een oosterse parfum uit 1998 en al een klassieker onder vrouwengeuren. Het bloemige hart en de scherpe aroma's in de basis geven de geur een verleidelijke aantrekkingskracht en maken Emporio Armani She een verleidelijke en vrouwelijke verleider.

 • Hermès Un Jardin sur le Toit Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin sur le Toit Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray Hermés Un Jardin sur le Toit is een verfrissende unisex geur die vrouwelijke en mannelijke geurelementen in gelijke mate combineert. De geur wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke en ingetogen samenstelling, die zowel aangenaam en elegant is.

 • Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

  Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging aan de zintuigen en het verlangen om pure verleiding nu te ervaren. Bloemig en fris, met een vleugje vuur en kruidigheid, trekt dit parfum de aandacht en plaatst de drager in het middelpunt van de samenleving, vooral voor mannen.

 • Jimmy Choo Eau de Parfum Eau de Parfum Spray Jimmy Choo Eau de Parfum Eau de Parfum Spray

  De sensuele vrouwelijke geur van Jimmy Choo Eau de Parfum definieert de term vrouwelijkheid op een geheel nieuwe manier. Met zijn fruitige chypre karakter, verleidt de langverwachte kenmerkende geur zijn drager op een geurreis vol passie en plezier.

 • Escada Especially Escada Elixer Eau de Parfum Spray Escada Especially Escada Elixer Eau de Parfum Spray

  Vooral Escada Elixir is een nieuwe aanwinst in de Speciaal serie en een meer oriëntaalse bloemenvariant van de vrouwengeur uit Escada. De wijn begint met fruitige noten van pompelmoes en peer. De sensuele noot en elegantie van het parfum is voornamelijk afkomstig van kostbare essences van roos, patchoeli, amber, muskus en vanille.

 • Jil Sander Evergreen Set met Body Lotion Jil Sander Evergreen Set met Body Lotion

  Cadeau set van Jil Sander Evergreen: - Eau de Toilette Spray (30 ml) - Bodylotion (75 ml)

 • Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette Intense Spray Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette Intense Spray

  Een nieuwe interpretatie van de klassieke mannengeur, de Jean Paul Gaultier Ultra Male Intense Eau de Toilette Spray, overtuigt met zijn contrastrijke compositie. Het parfum is delicaat, mannelijk en kruidig. Citroen, bergamot en peer ontmoeten verfrissende pepermunt en lavendel. Kummel, wierook en kaneel geven het parfum karakter, terwijl een warme basis van cederhout, vanille en amber het een krachtig aroma geven. De lichte eau de toilette in de karakteristieke rompfles is ideaal voor dagelijks gebruik.