Peer

De populairste geuren met Peer in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Peer hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke geur voor vrouwen die zich volledig richt op de volle pracht van bloemen. De heerlijke bloesems worden gemengd met sterke vruchten en wrange houtsoorten om een sensuele geurbeleving te creëren die Contradiction for Woman van Calvin Klein zijn heel speciale smaak geeft.

 • Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Spray

  Hugo Boss HUGO Deep Red is een provocerende geur voor vrouwen die volgens hun eigen regels leven. Het zelfverzekerde parfum straalt een verleidelijke vrouwelijkheid uit en betovert met zijn compositie van pittig fruit en kostbare houtsoorten. HUGO Deep Red - een diepgaande geurbeleving van het huis van Hugo Boss.

 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette is een van de meest sensuele en vrouwelijke vrouwengeuren ter wereld. Een elegant samenspel van verschillende bloesems, van jasmijn tot orchideeën en een overweldigende rozenessence, die zijn verfijnd met kruidige accenten. De combinatie van deze nobele nuances geeft Classique parfum zijn verleidelijke fragiliteit zonder iets van zijn zelfvertrouwen en elegantie te verliezen.

 • Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella Eau de Parfum Spray

  Giorgio Armani Emporio Lei Elle She Ella is een oriëntaals parfum uit 1998 en is nu al een klassieker onder de vrouwengeuren. Het bloemige hart en de wrange aroma's in de basis geven de geur een verleidelijke allure en maken van Emporio Armani She een verleidelijke en vrouwelijke verleider.

 • Hermès Un Jardin sur le Toit Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin sur le Toit Eau de Toilette Spray

  Hermés Un Jardin sur le Toit Eau de Toilette Spray is een verfrissende uniseksgeur die vrouwelijke en mannelijke geurelementen in gelijke mate combineert. De geur wordt vooral gekenmerkt door zijn natuurlijke en ingetogen samenstelling, die zowel uiterst aangenaam als elegant is.

 • Escada Especially Escada Eau de Parfum Spray Escada Especially Escada Eau de Parfum Spray

  Especially Escada is de nieuwe bloemige geur voor vrouwen van Escada, die betovert met zijn lichtheid en sensuele noten. De verfijnde geuressences van deze eau de parfum spray creëren een verfrissende en jeugdige geur die de draagster het gevoel geeft iets heel bijzonders te zijn.

 • Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray

  Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette Spray is een eerbetoon aan vrouwelijkheid, een uitnodiging aan de zintuigen en het verlangen om nu pure verleiding te ervaren. Bloemig en fris, met een vleugje vuur en kruidigheid, trekt deze geur de aandacht en plaatst de draagster in het middelpunt van de samenleving, vooral bij mannen.

 • Jimmy Choo Eau de Parfum Eau de Parfum Spray Jimmy Choo Eau de Parfum Eau de Parfum Spray

  De sensueel vrouwelijke geur van Jimmy Choo Eau de Parfum definieert het begrip vrouwelijkheid op een compleet nieuwe manier. Met zijn fruitige chypre-karakter verleidt de langverwachte signatuurgeur zijn drager op een geurreis vol passie en plezier.

 • Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray

  Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray van Issey Miyake speelt met bloemige en fruitige noten van Aziatische nashi peer in de top, pioenroos, indool en zoete erwt in het hart en vanille, witte muskus en ceder in de basis. Het gerenommeerde modehuis heeft hiermee een door en door bijzondere geur op de markt gebracht die vrolijkheid, vreugde en frisheid uitstraalt.

 • Jil Sander Evergreen Set met Body Lotion Jil Sander Evergreen Set met Body Lotion

  Cadeau set van Jil Sander Evergreen: - Eau de Toilette Spray (30 ml) - Bodylotion (75 ml)