Perzik

De populairste geuren met Perzik in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Perzik hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Cacharel Noa Eau de Toilette Spray Cacharel Noa Eau de Toilette Spray

  Noa van Cacharel is een bijzonder zuivere en heldere eau de toilette. De damesgeur fascineert door de unieke samenstelling van verschillende bloemen, die een heerlijke en vrouwelijke geur creëren en worden afgerond door een kruidige basis. Dit maakt Noa van Cacharel de perfecte metgezel voor sensuele vrouwen.

 • Cacharel Eden Eau de Parfum Spray Cacharel Eden Eau de Parfum Spray

  De paradijselijke geur van Cacharel Eden Eau de Parfum Spray hult je in een mysterieus aura dat je vrouwelijkheid perfect benadrukt. De geslaagde mix van zoete, bloemige, frisse en oriëntaalse geuren is gewoon onmiskenbaar en zal zeker meer dan alleen jou betoveren. Geniet van deze geurcocktail die een vleugje extravagantie toevoegt aan je dagelijks leven!

 • Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray

  Obsession van Calvin Klein is een zeer kruidige en intens geurende eau de parfum met talrijke specerijen, houtsoorten en bloemen. Dit samenspel maakt Obsession tot een zware maar zeer warme oriëntaalse geur voor vrouwen die zeer aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Chanel Allure Eau de Parfum Spray Chanel Allure Eau de Parfum Spray

  Chanel Allure Eau de Toilette is een zeer sensuele en vrouwelijke geur vol allure en verleiding, die zelfs als lichtere Eau de Toilette niets van zijn sensualiteit verliest. De zoete, fruitige topnoten vormen de perfecte aanvulling op het zoete, bloemige hart van Allure, dat wordt afgerond door een oriëntaalse basis van vanille en sandelhout.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat hij in de handtas van elke vrouw thuishoort. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman verrukt met aquatische aroma's die bloemige akkoorden ontmoeten. Passend bij de maritieme sfeer is de flacon ontworpen in de vorm van een waterdruppel.

 • Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray

  Casmir van Chopard is een zeer romige geur voor vrouwen met een oriëntaals geurkarakter. Het succesrecept van Cašmir zijn de geurnoten, die variëren van fruitig-zoet tot delicaat-bloemig tot kruidig-tartig, met in het midden een zacht vanillearoma dat deze klassieke geur zijn essentiële geur geeft.

 • Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum Spray

  Het parfum voor de ultieme diva: Dolce & Gabbana The One is luxueus en goud. Een glamoureuze geur die betovert met zijn weelderige samenstelling van Madonnalelie, jasmijn, pruim, vanille en muskus. Ervaar een glinsterend feest voor de zintuigen met The One.

 • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray

  De geur van Estée Lauder Youth-Dew wordt gekenmerkt door oriëntaalse aroma's en een subtiele kruidigheid. De eau de parfum spray, waarvan het geurconcept teruggaat tot 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan het verleidelijke effect vandaag de dag nog steeds onbetwist is.

 • Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Eau de Toilette Spray Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Eau de Toilette Spray

  Giorgio Armani Acqua di Gio Homme is een resoluut mannelijk parfum dat geboren lijkt te zijn uit het water, de zon en de aarde van een mediterraan eiland. Met Acqua di Gio pour Homme wilde Giorgio Armani een geur creëren die ruikt naar vakantie. Dat is gelukt, Acqua di Gio is al jaren een begeerde bestseller, zowel sprankelend als elegant.

 • Giorgio Armani Acqua di Gio Femme Eau de Toilette Spray Giorgio Armani Acqua di Gio Femme Eau de Toilette Spray

  Giorgio Armani Acqua di Gio Femme is een bloemige geur die mediterrane bloemengeuren combineert met het aroma van de schuimende zee. Giorgio Armani liet zich voor deze klassieke geur inspireren door de schoonheid van het Siciliaanse eiland Pantelleria. Een geur die ruikt naar vakantie.