Perzik

De populairste geuren met Perzik in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Perzik hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Cacharel Noa Eau de Toilette Spray Cacharel Noa Eau de Toilette Spray

    Noa von Cacharel is een bijzonder zuiver en helder eau de toilette. De vrouwengeur fascineert door een unieke samenstelling van de meest uiteenlopende bloemen, die een heerlijke en vrouwelijke geur geven en worden gecompleteerd door een kruidige basis. Zo wordt Noa von Cacharel de perfecte metgezel voor sensuele vrouwen.

  • Cacharel Eden Eau de Parfum Spray Cacharel Eden Eau de Parfum Spray

    De paradijselijke geur van Cacharel Eden Eau de Parfum Spray omhult je in een mysterieuze aura die je vrouwelijkheid perfect onderstreept. De geslaagde mix van zoete, bloemige, frisse en oosterse geuren is gewoon onmiskenbaar en zal zeker niet alleen u betoveren. Geniet van deze geurcocktail, die uw dagelijks leven een vleugje extravagantie geeft!

  • Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray

    Met Calvin Klein Escape zijn we geroepen om het alledaagse leven te verlaten en een tijdje de sensueel gepassioneerde wereld van bloemennuances en fruitige aroma's binnen te gaan. De fruitige topnoot verfrist. Een hartnoot van jasmijn, lelie van de vallei en roos evenals muskus en sandelhout in de basis zorgen voor een tijdloos, sensuele geur karakter.

  • Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray

    Waarneming door Calvin Klein is een zeer kruidige en intens geurende eau de parfum met tal van specerijen, bossen en bloemen. Dit samenspel maakt Obsession tot een zware maar zeer warme oosterse vrouwengeur die zeer aantrekkelijk en verleidelijk is.

  • Chanel Allure Eau de Parfum Spray Chanel Allure Eau de Parfum Spray

    Chanel Allure is een zeer sensueel en vrouwelijk eau de parfum vol aantrekkingskracht en verleiding. De zoete fruitnoten van de topnoot vormen een perfecte aanvulling op het zoete, bloemige hart van Allure, dat wordt gecompleteerd door een intens oosterse basis van vanille en sandelhout.

  • Chanel Coco Eau de Parfum Spray Chanel Coco Eau de Parfum Spray

    Coco van Coco Chanel is een kruidige eau de parfum met een oosterse geur karakter dat perfect het karakter van deze eigenzinnige mode-ontwerper weerspiegelt. Met zijn speelse geuren van bloemen, kruiden, fruit en specerijen is Coco zelfverzekerd, sterk en toch vrouwelijk.

  • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

    Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

  • Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray Chopard Casmir Klassieke Eau de Parfum spray

    Casmir van Chopard is een zeer romige vrouwengeur met een oosterse uitstraling. Cašmir's recept voor succes zijn de geuren, die variëren van fruitigzoet, tederbloemig, pikant bitter, met een zacht vanille aroma in het midden, waardoor de geur klassieker zijn essentiële geur.

  • Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum Spray

    Het parfum voor de ultieme diva: Dolce & Gabbana The One is luxueus en goudkleurig. Een glamoureuze geur met een weelderige compositie van Madonna lelie, jasmijn, pruim, vanille en muskus. Beleef een rijk feest van de zintuigen met The One.

  • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray

    De geur van Estée Lauder Youth-Dew kenmerkt zich door oriëntaalse smaken en een fijne specerij. De Eau de Parfum Spray, waarvan het geurconcept dateert uit 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan de verleidelijke werking is nog steeds onbetwist.