Scharlei

De populairste geuren met Scharlei in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Scharlei hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Bvlgari Aqva pour Homme Eau de Toilette Spray Bvlgari Aqva pour Homme Eau de Toilette Spray

  Bvlgari Aqva giet Homme - een geur zo verfrissend, diep en bedwelmend als de zee. Een pure en krachtige ervaring die boeit met zijn maritieme karakter. De ideale Bvlgari geur voor stijlvolle mannen die frisheid en zelfvertrouwen uitstralen.

 • Azzaro pour Homme Eau de Toilette Spray Azzaro pour Homme Eau de Toilette Spray

  "Voor de man die van vrouwen houdt," adverteert Azzaro met zijn klassieke Azzaro pour Homme. De geur is een verfijnde samenstelling van meer dan driehonderd ingrediënten. En net als zijn uitvinder Loris Azzaro is het de belichaming van Italiaanse charme.

 • Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray Clinique Aromatics Elixir Parfum Spray

  Aromatica Elixir van Clinique is de eerste geur van het cosmeticamerk en betovert vrouwen sinds 1975 met een speciaal akkoord en een unieke bloemnoot. Vooral de Eau de Parfum boeit met een intens verleidelijk aroma, waardoor Aromatics Elixir van Clinique iets heel bijzonders is.

 • Davidoff Zino Deodorant Stick Davidoff Zino Deodorant Stick

  De Zino Davidoff Deostick geeft u de hele dag frisheid en elegantie. De formule is vriendelijk voor de huid en biedt langdurige bescherming tegen transpiratie en geur. De perfecte lichaamsverzorging voor de man die net als Zino Davidoff van het leven weet te genieten.

 • Dolce & Gabbana pour Homme Eau de Toilette Spray Dolce & Gabbana pour Homme Eau de Toilette Spray

  De mannengeur Dolce & Gabbana Pour Homme is een zeer sfeervolle eau de toilette. Met Dolce & Gabbana pour Homme wordt een uniek verleidelijke mannengeur gecreëerd door een kunstig samenspel van verschillende geurnuances, variërend van verfrissend licht tot opvallend scherp.

 • Kenzo Homme Eau de Toilette Spray Kenzo Homme Eau de Toilette Spray

  Kenzo Homme Eau de Toilette is een mannengeur Kenzo die zijn bijzondere aantrekkingskracht ontleent aan zijn aromatische frisheid. Het krachtige, mannelijke aroma van de zee wordt niet alleen perfect afgerond door het contrast van houtachtige noten, maar wordt ook een heel bijzondere geurbeleving.

 • Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent Kouros Eau de Toilette Spray

  Kouros van Yves Saint Laurent is een aromatisch en zeer mannelijk eau de toilette, dat wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke, bittere fougére karakter. De Eau de Toilette heeft een gevarieerde geursamenstelling van licht en aromatische noten die Kouros een verleidelijk en tijdloos karakter geven.

 • Davidoff Champion Eau de Toilette Spray Davidoff Champion Eau de Toilette Spray

  Davidoff Champion is een krachtige en aromatische mannengeur. De kruidige en houtachtige aroma's, evenals de verfrissende sprankelende elementen geven de Davidoff Eau de Toilette een bijzonder mannelijk en aantrekkelijk charisma dat zowel jonge als volwassen mannen aanspreekt.

 • Trussardi 1911 Uomo Eau de Toilette Spray Trussardi 1911 Uomo Eau de Toilette Spray

  De Trussardi 1911 Uomo Eau de Toilette Spray is een houtachtige fougère geur voor mannen. Het is een modernisering van de klassieker uit 1983, met frisse nuances van bergamot en citroen die een verkwikkende start geven, terwijl nootmuskaat, galbanumhars en leer het een kruidig en aromatisch tintje geven.

 • Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray

  De Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray biedt een unieke mix van een bloemenboeket rond ylang-ylang en jasmijn, maar ook pittige en aardse nuances. Het resultaat is een mannengeur die speelt met typische composities en is een klassieke mannengeur sinds zijn debuut in het begin van de jaren 1980.