Sinaasappelbitter

De populairste geuren met Sinaasappelbitter in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Sinaasappelbitter hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray

  Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray neemt de moderne man mee op een verfrissende geurreis. Aquatische geuren in combinatie met edele, houtachtige nuances geven vele uren energie en dynamiek. Mannen met stijl benadrukken hun mannelijke karakter met deze eau de toilette spray. De levendigheid en lichtheid van Chrome Legend maken de geur onweerstaanbaar.

 • Baldessarini Baldessarini Eau de Cologne Spray Baldessarini Baldessarini Eau de Cologne Spray

  Baldessarini for Men is een luxueuze mannengeur voor echte mannen. De verschillende specerijen en houtsoorten maken de geur tot een zeer mannelijke en onderscheidende geurbeleving, die een speciale warmte krijgt door speciale ingrediënten zoals klaver en kamille.

 • Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray

  De geur van Calvin Klein Obsession Night is net zo onmiskenbaar mooi en mysterieus als een donkere, sterrennacht. De Eau de Parfum betovert met een gepassioneerde compositie van zachte bloemenaroma's en licht kruidige geuren die Obsession Night zijn onmiskenbare karakter geven.

 • Joop! Go Eau de Toilette Spray Joop! Go Eau de Toilette Spray

  Joop Go is een dynamische en brutale geur voor mannen. De speciale geuren van verschillende specerijen, houtsoorten, bloemen en vruchten zijn samengekomen om een unieke compositie te vormen, die Joop Go zijn onophoudelijk mannelijke maar verfrissende aroma geeft.

 • Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum Spray Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum Spray

  Carolina Herrera 212 VIP is een exclusieve en glamoureuze vrouwengeur met een stralend en aantrekkelijk effect. De oosterse eau de parfum heeft een intens vanille karakter dat 212 VIP een bijzonder glamoureuze uitstraling geeft.

 • Moschino Funny Eau de Toilette Spray Moschino Funny Eau de Toilette Spray

  De unieke, frisse bloemengeur opent met de topnoten van aalbes, sinaasappel en roze peper zoet en kruidig tegelijkertijd. De hartnoot, bestaande uit jasmijn, violet en pioenroos geeft de geur een fijne bloemige noot, die harmonieus wordt aangevuld met groene thee. De basis van licht, geurig cederhout combineert met fijn taartmuskusje en zoet ruikende amber tot een woedende finale.

 • Lanvin Marry me! Eau de Parfum Spray Lanvin Marry me! Eau de Parfum Spray

  De Lanvin Marry Me! eau de Parfum Spray is een ode aan de eeuwig jonge liefde. Dit is een romantische, speelse en vrolijke geur. Laat u inspireren door een vibrerend akkoord van bittere sinaasappel, magnolia en jasmijn en maak een wandeling door de tuinen van Parijs.

 • Floris N° 89 Eau de Toilette Spray Floris N° 89 Eau de Toilette Spray

  Wie veel van het leven verwacht en geen compromissen sluit, zal overtuigd zijn van het effect van Floris N° 89 Eau de Toilette Spray. Citrale, klassieke nuances worden gecombineerd met fijn hout en trekken de aandacht. Deze geur is net zo geschikt voor zakenmensen als voor een romantisch diner in de avond.

 • Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum Spray Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum Spray

  De unieke en veelzijdige geur creatie van bloemige noten, gecombineerd met oriëntaalse accenten. Dit is Jimmy Choo Illictic Eau de Parfum Spray. Een vrouwelijk parfum met een sterk karakter dat zijn bloemenkant vanaf het begin perfect tot uitdrukking brengt. Sprankelende gember, verleidelijke jasmijn en sensuele roos versmelten tot een zoet hart van honing en amber. Warm sandelhout vervolledigt de bijzondere geur kopieerpositie. Een ware geurexplosie voor sterke en zelfbewuste vrouwen, omringd door een adembenemende uitstraling, oneindig verleidelijk en sexy tegelijk.

 • Dior Poison Girl Eau de Parfum Spray Dior Poison Girl Eau de Parfum Spray

  Poison Girl is de nieuwe, jonge geur uit de legendarische Gif-serie van Dior. De Eau de Parfum Spray doet een beroep op modebewuste It girls en fashionistas en benadrukt de sex-appeal van alle vrouwen met een sterke persoonlijkheid. Vrouwen die de moed hebben om extravagant te zijn en hun eigen geest hebben. Een typische Gif meisje kan niet worden gedefinieerd, ze is onbevangen en doet wat ze denkt dat juist is. Wie ze overwint heeft een sterke, vrouwelijke persoonlijkheid naast zich, voor wie de focus ligt op levensvreugde en sensualiteit. De topnoot van het parfum begint met een zoete gastronomische geur van bittere sinaasappels. Mairose en Damascene rozen geven de mainstream geur zijn bloemige hartnoot. Crèmige vanille, geroosterde tonkaboon, harsachtige tolu balsem en warm sandelhout smelten samen tot een sensuele, betoverende basisnoot met een goede houdbaarheid. Zelfs uren na het aanbrengen straalt deze geur nog steeds afrodisiacum uit, verleidelijk odeur.