Steranijs

De populairste geuren met Steranijs in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Steranijs hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum Spray Givenchy Very Irrésistible Eau de Parfum Spray

  De bloemengeur van Givenchy Very Irrésistible is bijzonder sensueel. De harmonieuze geur van de Eau de Parfum Spray straalt levensvreugde en lichtheid uit, en de moderne geursamenstelling maakt het zowel speels als verleidelijk.

 • Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray

  "Use with Caution", zo adverteert Diesel zijn geur Diesel Fuel for Life. Deze "fuel for life" is een geurcompositie die schijnbaar tegenstrijdige elementen combineert tot een krachtig, levendig geheel. Een innovatieve geur voor de moderne man.

 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette Spray

  Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette is een van de meest sensuele en vrouwelijke vrouwengeuren ter wereld. Een elegant samenspel van verschillende bloesems, van jasmijn tot orchideeën en een overweldigende rozenessence, die zijn verfijnd met kruidige accenten. De combinatie van deze nobele nuances geeft Classique parfum zijn verleidelijke fragiliteit zonder iets van zijn zelfvertrouwen en elegantie te verliezen.

 • Hugo Boss Selection Eau de Toilette Spray Hugo Boss Selection Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss Selection is een aromatische herengeur die zowel klassieke als moderne geurelementen combineert. Het klassieke fougèreakkoord, dat de geur zijn mannelijke en wrange noot geeft, wordt opgevrolijkt door het lichte bloemige hart en maakt Hugo Boss Selection tot een charismatische mannengeur.

 • Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray

  De mannengeur Calvin Klein CK vrij maakt vooral indruk met zijn speciale parfumsamenstelling van de meest uiteenlopende aroma's en nuances. Het samenspel van specerijen, fruit, bossen en bloemen zorgt voor deze ongekende geur van vrijheid naar Calvin Klein's Ck-vrije geur is vernoemd.

 • Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Parfum Spray Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Parfum Spray

  De Naomi Campbell Naomi Campbell Eau de Parfum Spray wikkelt zijn drager om in bloemig-wobbige geurakkoorden in combinatie met oosterse nuances. Dit geeft de zelfverzekerde, succesvolle vrouw een dynamische, maar ook sensuele uitstraling. Naomi Campbell Eau de Parfum Spray is geschikt voor zowel elegante evenementen als een verscheidenheid aan andere gelegenheden.

 • Diesel Loverdose Eau de Parfum Spray Diesel Loverdose Eau de Parfum Spray

  De geur van Diesel Loverdose staat voor passie, verleiding en jeugdige energie. Het samenspel van charmante bloemenaroma's en de provocerende kruidigheid van oriëntaalse noten geeft de geur van Diesel Loverdose een buitengewoon modern karakter dat gewoon onmogelijk te weerstaan is.

 • Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette Spray Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette Spray

  De Eau de Toilette Spray van Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia belichaamt de succesvolle implementatie van het traditionele Italiaanse merk. De topnoot bestaat uit bergamot, sinaasappel en steranijs, die in het hart ideaal wordt aangevuld met amandel, jasmijn, perzik en ylang-ylang. De basisnoot bestaat uit een mengsel van vanille, muskus en tolu balsem.

 • Hugh Parsons Oxford Street Eau de Parfum Spray Hugh Parsons Oxford Street Eau de Parfum Spray

  De Hugh Parsons Oxford Street Eau de Parfum Spray wordt aanbevolen voor mensen die houden van een langdurige, intense geur. Het product is zo ontworpen dat het aroma na één keer aanbrengen de hele dag blijft hangen. Eau de Parfum is de op één na sterkste geurvariant. Hier is het aandeel geurconcentraat zeer hoog, tot 20 procent. Dit resulteert in een intens aroma en daarom wordt het product slechts spaarzaam gebruikt.

 • Hugh Parsons King's Road Eau de Parfum Spray Hugh Parsons King's Road Eau de Parfum Spray

  De Hugh Parsons King's Road Eau de Parfum Spray is een kostbare en hoogwaardige compositie van een traditiebewust huis. Het begint met topnoten van sappige grapefruit, fijne lavendel, aromatische rozemarijn, moderne steranijs en zwarte bes. Het hart toont een zeer gevarieerde kant met geurige jasmijn, aquatische noten, fijne magnolia, kruidige nootmuskaat, hete piment, zwarte peper en zoete kaneel. De basis wordt gevormd door intense patchoeli, elegant sandelhout, kostbare vetiver en witte muskus. Het geeft de geur op charmante wijze zijn langdurige, sensuele en onvergetelijke karakter.