Viooltjesblad

De populairste geuren met Viooltjesblad in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Viooltjesblad hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Burberry London for Men Eau de Toilette Spray Burberry London for Men Eau de Toilette Spray

  Burberrys London for Men is de geur voor de onafhankelijke man die van avontuur houdt en toch altijd gentleman-achtig door het leven gaat. De elegante houtachtige mannengeur, gemaakt als een bijpassende partnergeur voor Londen for Women, bestaat uit bergamot, verse peper en heerlijk viooltje.

 • Burberry Touch for Men Eau de Toilette Spray Burberry Touch for Men Eau de Toilette Spray

  Burberry Touch for Men is een aantrekkelijke moderne mannengeur, die boeit met zijn aromatische houtachtige geur en het licht bloemige karakter. Het samenspel van agressieve mannelijke en zoete geuren maakt van Burberry Touch for Men een tijdloos eau de toilette voor hartige en moderne mannen.

 • Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray Dior Fahrenheit Eau de Toilette Spray

  Christian Dior's Fahrenheit is een klassieke geur waar uitersten elkaar ontmoeten: Frisse, elegante noten harmonieus te combineren met sterke ondertonen tot een warme, subtiele geur te creëren. Een fascinerend parfum voor mannen die met verbeeldingskracht naar de toekomst kijken en hun vrijheid waarderen.

 • Hugo Boss In Motion Eau de Toilette Spray Hugo Boss In Motion Eau de Toilette Spray

  Met de Boss in Motion Eau de Toilette van Hugo Boss kunnen actieve en dynamische mannen hun levendige levensstijl perfect onderstrepen. De licht oosterse noten vullen het mannelijke kruidenfougére perfect aan en vormen zo de unieke aantrekkelijke geur van Boss in Motion van Hugo Boss.

 • Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette Spray Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette Spray

  Een parfum vol vitaliteit: Lacoste Touch of Pink is een betoverend charismatisch parfum voor de charismatische vrouw. Een jonge geur met sexy aroma's van jasmijn, koriander, viooltje en vanille. Touch of Pink is opzwepende lust voor het leven!

 • Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray

  Lacoste Challenge is een echte hommage aan oprichter René Lacoste van Lacoste met zijn aantrekkelijke en energieke geur. De sprankelende en kruidige noten van Eau de Toilette maken van Lacoste Challenge niet alleen een geur voor actieve en zelfbewuste mannen, maar ook een geur voor echte winnaars.

 • Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette Spray

  Wat een sensuele bloemengeur: Marc Jacobs' mooie bloemige Eau de Toilette Daisy doet denken aan een weelderige bloemenweide in de zomer. Deze unieke vrouwelijke creatie overtuigt meteen door haar betoverende karakter.

 • Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray Donna Karan NY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum Spray

  De geur van lichtheid en elegantie: Donna Karan NY Be heerlijke frisse bloesem geuren van fijne bloemen en vers fruit. De bijzonder intense creatie van de reeks "Be Deslicious" werd gecreëerd uit verfrissend fruit en een subtiele kruidigheid, met noten van hout en rode appel.

 • Porsche Design Sport Eau de Toilette Spray Porsche Design Sport Eau de Toilette Spray

  Porsche Design Sport is de nieuwe en aromatische eau de toilette spray van Porsche Design. Aangezien sportiviteit en dynamiek voorop staan in deze geur creatie, is het klassiek mannelijk en elegant karakter van Porsche Design geuren versterkt met een verfrissend dynamische en verkwikkende component. De topnoot opent met bergamot, pompelmoes en rozemarijn, het hart combineert aquatische noten en violet blad. De basisnoot bestaat uit amber, patchouli en ceder.

 • Lalique pour Homme Equus Eau de Parfum Spray Lalique pour Homme Equus Eau de Parfum Spray

  De Lalique pour Homme Equus Eau de Parfum Spray met zijn oosters-houten noot brengt de onstuimige indruk van kracht en jeugdigheid over. Equus is geschikt voor mannen die avontuurlijk en zelfbewust zijn en hun liefde voor vrijheid willen onderstrepen met de langdurige Equus geur. In de topnoot opent de krachtige geur zich met kardemom, jeneverbes en citrusschil. Violet blad, foelie en Sequoia hout ontvouwen hun aroma in de hartnoot, die wordt overgebracht naar de basis van Equus. Deze bestaat uit vetiver, amyris en Siam-Benzoe.