witte bloesems

De populairste geuren met witte bloesems in de Beauty-shop

In de easycosmetic Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van witte bloesems hebben. Tot de populairste parfums bij easycosmetic horen:

 • Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray

  De geur van Calvin Klein Obsession Night is net zo onmiskenbaar mooi en mysterieus als een donkere sterrennacht. Het eau de parfum betovert met een gepassioneerde compositie van zachte bloemenaroma's en licht kruidige geuraccenten die Obsession Night zijn onmiskenbare karakter geven.

 • Hugo Boss Orange Eau de Toilette Spray Hugo Boss Orange Eau de Toilette Spray

  De Hugo Boss Orange geur is de eerste damesgeur in de gelijknamige modelijn van Boss en is zeer sensueel en vrouwelijk met zijn bloemige geurkarakter. Je wordt omringd door een gepassioneerde geur met topnoten van appel en witte bloemen. Dit wordt gecombineerd met een hartnoot van sinaasappelbloemen en pruim. De basisnoot is een compositie van vanille, sandelhout en olijfhout. De eau de toilette is het lichtere alternatief voor de eau de parfum spray van Boss Orange.

 • Hermès Voyage d'Hermès Eau de Toilette Spray (hervulbaar) Hermès Voyage d'Hermès Eau de Toilette Spray (hervulbaar)

  Hermès Voyage d'Hermès is een aantrekkelijk lichte uniseksgeur die betovert met houtachtige en bloemige geurelementen. Het lichte vleugje musk geeft de eau de toilette spray, die wordt geleverd in een extravagante navulbare flacon, een bijzonder gepassioneerde en verleidelijke kracht.

 • Hermès Jour d'Hermès Eau de Parfum Spray (hervulbaar) Hermès Jour d'Hermès Eau de Parfum Spray (hervulbaar)

  Sensueel, bloemig en ongelooflijk stralend: Hermès Jour d'Hermès Eau de Parfum is de meest bloemige creatie die het Franse luxelabel ooit op de markt heeft gebracht. Unieke bloemige noten geven de geur zijn onmiskenbare karakter.

 • Rochas Eau de Rochas Fraîche Eau de Toilette Spray Rochas Eau de Rochas Fraîche Eau de Toilette Spray

  Rocha's Eau de Rocha's Fraîche Eau de Toilette Spray betovert als een individuele, impressionistische en bloemrijke vrolijke vrouwengeur. Het is niet zomaar een parfum, het is een eerbetoon aan de zintuigen en de belichaming van alle deugden van vrouwelijkheid. Verpakt in een vleugje pure luxe trekt dit parfum de aandacht en fascineert het de drager.

 • Michael Kors Glam Jasmine Eau de Parfum Spray Michael Kors Glam Jasmine Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray Michael Kors Glam Jasmine is de perfecte aanvulling op je eigen parfumcollectie. De flacon is visueel indrukwekkend en de geur is een intense vrouwengeur. De verstuiver verdeelt het geurmengsel gelijkmatig en blijft bijna acht uur zitten op kleding. De geur moet spaarzaam worden opgespoten zodat hij niet te overheersend wordt.

 • Michael Kors Sexy Amber Eau de Parfum Spray Michael Kors Sexy Amber Eau de Parfum Spray

  Michael Cors Sexy Amber is een warme, verleidelijke geur met akkoorden van amber, jasmijn en sandelhout. Deze houtachtige oriëntaalse noten worden afgerond met een vleugje citrus. Een geur waarmee elke vrouw zich gewoon onweerstaanbaar voelt.

 • Emanuel Ungaro Ungaro Eau de Parfum Spray Emanuel Ungaro Ungaro Eau de Parfum Spray

  Emanuel Ungaro Ungaro Eau de Parfum Spray is een verfijnde geurcompositie met een oriëntaals tintje. De kruidigheid van rode bessen, de zoetheid van jasmijn en de exotische geur van amber verleiden je tot dromen en laten grote emoties voor zich spreken. De ideale geur voor je unieke verschijning.

 • MIU MIU L'Eau Bleue Eau de Parfum Spray MIU MIU L'Eau Bleue Eau de Parfum Spray

  MIU MIU MIU's Eau de Parfum Spray L'Eau Bleue is een heerlijke lentegeur die de zintuigen wakker maakt. Lelie van de vallei, jasmijn, kamperfoelie, wilde rozen, mos, akigalahout en musk zorgen voor een frisse, verkwikkende, kruidige en bloemige geur. De Eau de Parfum Spray harmonieert perfect met casual zomer- en lentekleding.

 • Clean Rain (Reserve Blend) Eau de Parfum Spray Clean Rain (Reserve Blend) Eau de Parfum Spray

  Clean Rain (Reserve Blend) eau de parfum is een frisse, kruidige, aquatisch-aardse geur gemaakt van Hawaïaanse vetiver, tropische grassen, witte bloemen en musk. Het geeft een gevoel als het ontwaken van tropische bloemen na een lange regenbui in het zicht van de tropische zon die door het bladerdak schijnt. Elke aankoop van een flesje van de duurzaam geteelde, verhandelde en gedistilleerde geur Clean Rain (Reserve Blend) geeft boeren in Hawaï de kans om onder eerlijke omstandigheden te leven en te werken. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan lokale schoolprojecten.