Zeeroos

De populairste geuren met Zeeroos in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Zeeroos hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Cacharel Eden Eau de Parfum Spray Cacharel Eden Eau de Parfum Spray

  De paradijselijke geur van Cacharel Eden Eau de Parfum Spray omhult je in een mysterieuze aura die je vrouwelijkheid perfect onderstreept. De geslaagde mix van zoete, bloemige, frisse en oosterse geuren is gewoon onmiskenbaar en zal zeker niet alleen u betoveren. Geniet van deze geurcocktail, die uw dagelijks leven een vleugje extravagantie geeft!

 • Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray

  Eternity Moment van Calvin Klein is een bijzonder sensueel en aansprekend eau de parfum. Eternity Moment is met zijn speciale geursamenstelling, die bijna uitsluitend gebaseerd is op de geur van verschillende bloemen, zowel aantrekkelijk als vrouwelijk en maakt indruk met zijn bijzonder zuivere en heldere geurs karakter.

 • Chanel Allure Eau de Parfum Spray Chanel Allure Eau de Parfum Spray

  Chanel Allure Eau de Toilette is een zeer sensuele en vrouwelijke geur vol aantrekkingskracht en verleiding, die zijn sensualiteit niet verliest, zelfs niet als het lichtere eau de toilette. De zoete fruitnoten van de topnoot vormen de perfecte aanvulling op het zoete, bloemige hart van Allure, dat wordt gecompleteerd door een oosterse basis van vanille en sandelhout.

 • Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette Spray

  Deze geur is zo licht en verfrissend dat het thuishoort in elke dames handtas. De eau de toilette van Davidoff Cool Water Woman inspireert met aquatische smaken, waardoor het voldoet aan bloemenakkoorden. De fles is ontworpen in de vorm van een druppel water, passend bij de sfeer van het zeewater.

 • Donna Karan NY DKNY Women Energieke Eau de Parfum Spray Donna Karan NY DKNY Women Energieke Eau de Parfum Spray

  Donna Karan NY DKNY Women is een verfrissende bloemengeur voor vrouwen met een extra dosis vitaliteit en energie. Zelfs de topnoot met talloze vruchten en bloemen en een vleugje wodka maken van DKNY Woman een verleidelijk verfrissende cocktail van diverse vrouwelijke en groene geuren en DKNY Woman de perfecte geur.

 • Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Deodorantspray Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Deodorantspray

  Issey Miyake L'Eau d'Issey giet Femme Deodorant Spray van Issey Miyake betovert met zijn sierlijke bloemengeur en betrouwbare bescherming. Zelfs op actieve momenten zorgt de delicate formule van de deodorant voor een droge huid, zodat u kunt genieten van daglicht en licht.

 • Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray

  Veelzijdige frisse, bloemige en fruitige Eau de Toilette Spray uit de tijdloze Red Jeans lijn speelt met onvergelijkbaar contrasterende nuances in het bloemige, vrouwelijke en speelse hoofd, hart en basis van de geur. De Versace Red Jeans Eau de Toilette Spray is niet alleen sensueel en vrouwelijk, maar ook luchtig, licht, sportief en onhandelbaar - wat de geur net zo veranderlijk en gelaagd maakt als het unieke en tijdloze kledingstuk dat de geur zijn naam gaf.

 • Versace Versense Eau de Toilette Spray Versace Versense Eau de Toilette Spray

  Versaces Versense Eau de Toilette Spray combineert een levendige topnoot van bergamot, cactusvijg en groene mandarijn, een heerlijk hart van jasmijn, kardemom en zeelelie en een kostbare basis van muskus, olijfhout, cederhout en sandelhout. Het resultaat is een nobele, elegante en moderne sillage die vrouwen over de hele wereld heeft geïnspireerd sinds haar verschijning.

 • Mexx Black Man Eau de Toilette Spray Mexx Black Man Eau de Toilette Spray

  Mexx Black Man van Mexx is een aantrekkelijke houtachtige mannengeur met een mannelijk aromatisch karakter. De moderne geursamenstelling, die niet alleen taartbos maar ook delicate bloemenaroma's bevat, geeft de Eau de Toilette Mexx Black Man een bijzonder zachte en verleidelijke kant.

 • Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray

  Wie kiest voor Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray kan rekenen op een bedwelmende geurmengeling die zoet en wellust in een symbiose van sensualiteit brengt. De geur opent met zoete appel, terwijl de hartnoot wordt gemarkeerd door jasmijn, roos en thee. De basis wordt bepaald door zachte muskus en patchoeli.