Telefoon +31 / 203085371

Douchegel

De meest populaire douche gels in de webshop

In de easyCOSMETIC parfum winkel vindt u verschillende douche gels van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire douche gels op easyCOSMETIC:

 • Declaré Body Care Douchegel Declaré Body Care Douchegel

  Declaré Body Care Shower Gel is geschikt voor alle gevoelige huidtypen en heeft een reinigende, verfrissende en verzachtende werking. Het verwent de huid tijdens het douchen en baden. De douchegel is kleurloos, reguleert het vochtgehalte van de huid en houdt het pH-evenwicht van de huid in stand.

 • Charlotte Meentzen Enjoy Douchegel Charlotte Meentzen Enjoy Douchegel

  Charlotte Meentzen Enjoy Shower Gel heeft een fruitige, frisse geur die de zintuigen prikkelt met akkoorden van grapefruit, mandarijn en sinaasappel. De formule is veganistisch en vrij van siliconen, minerale olie en parabenen. Vochtinbrengende middelen beschermen de droge huid ook tegen uitdroging.

 • RevitaLash RevitaSun Douchegel RevitaLash RevitaSun Douchegel

  De Revitalash Revitasun douchegel dient als eerste stap en voorbereiding voor het gebruik van de zelfbruiner. Het reinigt de huid en bevat voedende werkstoffen. Hierdoor voelt de huid gevoed en zeer soepel aan. De pH-neutrale formule droogt de huid niet uit. Bovendien heeft het een delicate, zomerse geur die voor een goed humeur zorgt.

 • Annemarie Börlind Body Care Douchegel Annemarie Börlind Body Care Douchegel

  De Annemarie Börlind Body Care douchegel reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Het bevat fakkelbloem- en lindebloesemextracten uit gecontroleerde biologische teelt. Ze helpen om vocht op te slaan en de huidbarrière te versterken. Een puur gevoel wordt gecreëerd zonder dat de huid strakker wordt. De douchegel is veganistisch en vrij van diverse additieven zoals parabenen en siliconen.

 • Hildegard Braukmann Cistus Douchegel Hildegard Braukmann Cistus Douchegel

  De Hildegard Braukmann Cistus douchegel heeft een ontspannende geur van cistusroos en kardemom. Het is een hydraterende formule met amandellipiden. De douchegel reinigt mild en is pH-neutraal. Het is een balsamicogeur die een gevoel van welzijn ondersteunt en uitnodigt tot ontspanning wanneer het buiten koud wordt. De normale tot droge huid kan baat hebben bij natuurlijke verzorging.

 • Eucerin pH5 Douchegel Eucerin pH5 Douchegel

  De douchegel Eucerin pH5 is een milde reinigingsformule voor de droge en gestresste huid. Het versterkt de natuurlijke beschermingsfuncties van de huid en respecteert haar optimale pH-waarde. Dankzij de milde formule kan het zelfs voor baby's worden gebruikt. Bovendien is hij zeer geschikt voor al wie zeer vaak doucht, bijvoorbeeld wegens sportactiviteiten.