Telefoon +31 / 203085371

Douchegel

De meest populaire douche gels in de webshop

In de easycosmetic parfum winkel vindt u verschillende douche gels van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire douche gels op easycosmetic:

 • Declaré Body Care Douchegel Declaré Body Care Douchegel

  Declaré Body Care Shower Gel is geschikt voor alle gevoelige huidtypen en heeft een reinigende, verfrissende en verzachtende werking. Het verwent de huid tijdens het douchen en baden. De douchegel is kleurloos, reguleert het vochtgehalte van de huid en houdt het pH-evenwicht van de huid in stand.

 • RevitaSun Care Douchegel RevitaSun Care Douchegel

  De Revitasun douchegel dient als eerste stap en voorbereiding voor het gebruik van de zelfbruiner. Hij reinigt de huid en bevat voedende werkstoffen. Hierdoor voelt de huid gevoed en zeer soepel aan. De pH-neutrale formule droogt de huid niet uit. Het heeft ook een delicate, zomerse geur die je in een goed humeur brengt.

 • Annemarie Börlind Body Care Douchegel Annemarie Börlind Body Care Douchegel

  De Annemarie Börlind Body Care douchegel reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Het bevat fakkelbloem- en lindebloesemextracten uit gecontroleerde biologische teelt. Ze helpen om vocht op te slaan en de huidbarrière te versterken. Een puur gevoel wordt gecreëerd zonder dat de huid strakker wordt. De douchegel is veganistisch en vrij van diverse additieven zoals parabenen en siliconen.

 • Hildegard Braukmann Cistus Douchegel Hildegard Braukmann Cistus Douchegel

  De Hildegard Braukmann Cistus douchegel heeft een ontspannende geur van cistus en kardemom. Het is een hydraterende formule met amandel lipiden. De douchegel reinigt mild en is pH-neutraal. Hij heeft een balsamicogeur die een gevoel van welzijn bevordert en je uitnodigt om te ontspannen als het buiten koud wordt. De normale tot droge huid kan profiteren van de natuurlijke verzorging.

 • Eucerin pH5 Douchegel Eucerin pH5 Douchegel

  De Eucerin pH5 douchegel is een milde reinigingsformule voor de droge en gestreste huid. Het versterkt de natuurlijke beschermingsfuncties van de huid en respecteert de optimale pH-waarde. Dankzij de milde formule kan het zelfs gebruikt worden voor baby's. Het is ook geschikt voor iedereen die vaak doucht, bijvoorbeeld door sportactiviteiten.