Eau de Toilette

De meest populaire Eau de toiletten in de webshop

In de easycosmetic parfum winkel vindt u verschillende Eau de toiletten van gerenommeerde parfumeurs. Onder de meest populaire Eau de toiletten op easycosmetic:

 • Dior Eau Sauvage Eau de Toilette Dior Eau Sauvage Eau de Toilette

  Verkwikkende frisheid en een onmiskenbaar mannelijk geurkarakter - dat is waar het parfum Dior Eau Sauvage voor staat. De klassieke eau de toilette met zijn aromatische geurkarakter maakt indruk met zijn tijdloos elegante geurkarakter, waardoor het een van de beroemdste mannengeuren van onze tijd is geworden.

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.

 • Scottish Fine Soaps Men's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette Scottish Fine Soaps Men's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette

  De Scottish Fine Soaps Men's Grooming Thistle & Black Pepper Eau de Toilette inspireert met zijn scherpe, mannelijke geur, die is samengesteld uit hout, kruiden en bloemen. De essence wordt gedomineerd door ingrediënten als amber, patchoeli en sandelhout, die samen een kruidig, harsachtig aroma creëren.

 • Atkinsons English Lavender Eau de Toilette Atkinsons English Lavender Eau de Toilette

  De fougèregroene algemene noot van Atkinsons English Lavender Eau de Toilette benadrukt het karakter van de drager op een prachtige manier. De noten van bergamot, lavendel, rozemarijn, salie en kruidige lavendel zijn al enkele seconden na het spuiten hoorbaar. Zodra de topnoten vervagen, komen de aroma's van rozenhout en muskaatsalie naar voren. De compositie is ingebed in een basis van mos, muskus en tonkaboon. De vraag wie er achter deze geur zit, blijft onbeantwoord. Wie kiest voor deze eau de toilette van Atkinsons trakteert zichzelf op een heel bijzonder stukje luxe in het dagelijks leven.