Balsemspar

De populairste geuren met Balsemspar in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Balsemspar hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Tabac Man Aftershave Lotion Tabac Man Aftershave Lotion

  De Tabac Man Aftershave Lotion opent zich voor zijn drager met een helder en mannelijk karakter. De topnoot van de After Shave Lotion opent het boeket met frisse oranje, sappige bergamot en perfect op elkaar afgestemde groene bladakkoorden. De kruidige hartnoot combineert aromatische kardemom, koriander, sequoia hout en vetiver, alvorens door te geven aan de langdurige basis van vanille en zachte balsemspar.

 • Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood Eau de Parfum Spray Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood Eau de Parfum Spray

  Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood Eau de Parfum Spray is een fascinerende unisex geur die karakter en elegantie krijgt door de contrasten van kruidige en houtachtige noten. De topnoten worden gedomineerd door elemi hars, de alsemgeur van davana, saffraan, kruidnagel, nootmuskaat en balsemspar. Verse bergamot maakt de geur levendig. De hartnoot voegt de sensuele bloemengeur van de Damascus roos toe, begeleid door zwarte peper, kaneel en oud. De basis rondt het parfum af met tonen van vetiver, zwarte muskus, patchoeli, sandelhout, virginia ceder en cypriol.

 • Yves Saint Laurent Y Men Klassieke Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent Y Men Klassieke Eau de Toilette Spray

  De Yves Saint Laurent Y Men Eau de Toilette Spray is een frisse mannengeur uit 2017. Spuitende bergamot, fijn-scherpe gember en luchtige aldehyden maken de geuropening bijzonder verkwikkend en energiek. De indrukwekkende hartnoot wordt gedomineerd door de intense absoluutheid van de delicate roos geranium, die de aromatische salie een diepte vol karakter en charme geeft. De basis van de geur fascineert met elegante akkoorden. Aromatische balsemspar en kostbaar cederhout verkregen door een nuance van wierook magie. Ambra voegt een sensueel accent toe aan de onweerstaanbare geurbeleving.

 • Annick Goutal Encens Flamboyant Eau de Parfum Spray Annick Goutal Encens Flamboyant Eau de Parfum Spray

  De rokerige houtachtige unisex geur presenteert zich in een nieuwe look, maar binnen de Annick Goutal Encens Flamboyant 2018 verbergt Eau de Parfum Spray dezelfde sillage, die dames en heren al in 2007 verleid hadden. Peper en roze peper maken net zo goed deel uit van de ingrediënten als nootmuskaat en dennenbalsem. Wierook, kerkwierook en mastiekhars absoluut zorgen voor het speciale aroma.

 • Bruno Banani Loyal Man Klassieke Eau de Parfum spray Bruno Banani Loyal Man Klassieke Eau de Parfum spray

  Bruno Banani Loyal Man is niet alleen pittig en fruitig. Het is ook de eerste eau de parfumspray van het label die alleen voor mannen bestemd is. Zijn elegante en toch sensuele mannelijke aanwezigheid is onder meer gemaakt van gember, Provençaalse lavendel en amber. De Bruno Banani Loyal Man Eau de Parfum Spray is absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en boeit met zijn waarneembare, maar niet overweldigende aanwezigheid. Het is vooral, maar zeker niet alleen, gericht op jongere mannen die zichzelf niet zo serieus nemen, maar die toch weten wat ze willen.

 • Thierry Mugler A*Men Ultimate Eau de Toilette Spray Thierry Mugler A*Men Ultimate Eau de Toilette Spray

  De maker van Thierry Mugler A*Men Ultimate heeft een klassieke geurpiramide voor deze geur verworpen. Bergamot, cederhout en Balsemspar staan hier op gelijke voet. Voorlopig blijft het een mysterie aan welke neus we deze geur te danken hebben. Met A*Men Ultimate van Thierry Mugler schaft u een product aan dat uw leven zeer zeker ten positieve beïnvloedt.