Bamboe

De populairste geuren met Bamboe in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Bamboe hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray

  Calvin Kleins Eau de Parfum Waarheid overtuigt door zijn zuivere en heldere geuren, die het parfum een mooi en vrouwelijk karakter geven zonder de noodzakelijke kruiden te veronachtzamen. De creatie van bossen, bessen en bloemen creëert een verleidelijke vrouwengeur vol vrouwelijk charisma.

 • Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Spray Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Spray

  Bij Bvlgari Omnia kristallijn, Bvlgari mengt verschillende ingrediënten in een kostbare geur kristal. De frisse noten van bamboe en nashi peer openen de lichte topnoot en bloeien in sensuele lotus, thee en cassia met een aardachtige basis. Een veelzijdige ervaring die de vrouwelijkheid van de drager weerspiegelt en hem laat schitteren in nieuwe pracht en praal.

 • Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Spray Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Spray

  Een geur vol levensvreugde. Dolce & Gabbana Light Blue bevat fruitige aroma's van Siciliaanse citroen-, appel-, jasmijn- en cederhout. Een vrouwelijk parfum dat ook het Mediterraanse thema met zijn fles opneemt. Het is een van de absolute favorieten onder de zomerse parfums en is al een echte klassieker.

 • Annayake pour Lui Eau de Toilette Spray Annayake pour Lui Eau de Toilette Spray

  Annayake pour Lui is een evenwichtige en tijdloze mannengeur die kalmte en contemplatie uitstraalt. De perfecte combinatie van zachte sensuele aroma's en pittige mannelijke noten zorgt voor een uitzonderlijke mannengeur voor mannen die in vrede zijn met zichzelf

 • Masakï Matsushïma mat; Eau de Parfum Spray Masakï Matsushïma mat; Eau de Parfum Spray

  Masakï Matsushïma mat; Eau de Parfum Spray is een frisse bloemige geur voor een extravagante en gevoelige dame. Laat u betoveren door een verkwikkende combinatie van theebladeren en bamboe met een vleugje nobele roos, de frisheid van jeneverbessen en munt en de beknopte zoetheid van zwarte bessen!

 • Trussardi Delicate Rose Eau de Toilette Spray Trussardi Delicate Rose Eau de Toilette Spray

  De Trussardi Delicate Rose Eau de Toilette Spray is een frisse interpretatie van de klassieke, vrouwelijke rozengeur voor vrouwen. Yuzu, kumquat, lotus en bamboe geven de geur een exotische en verkwikkende noot, terwijl jasmijn en muskus de sensuele noot onderstrepen.

 • Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray

  Montblanc Starwalker Eau de Toilette Spray is een opvallende mannelijke geur waarin zoete mandarijn zich mengt met verse bamboe en houtachtig kruidig sandelhout, muskus en vurige gember. Het Montblanc Starwalker parfum is ideaal voor dagelijks gebruik, maar kan ook voor speciale gelegenheden worden gebruikt. Elegante mannelijke geur met een fijne romantische noot.

 • Masakï Matsushïma mat; limited Eau de Parfum Spray Masakï Matsushïma mat; limited Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray Masakï Matsushïma mat; beperkt wordt gedomineerd door rozenblaadjes. Het hart van het parfum, de kleur van het parfum en ook de delicate maar heldere fles suggereren de zachtheid en zachte aanraking van een roos. De geur is niet alleen bloemig, maar ook verrassingen met frisse, fruitige noten, die de parfum een ideale metgezel voor het dagelijks leven en pronken sterk en vrouwelijk in de avond.

 • Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray

  Deze genuanceerde, oosters-bloemige geur weerspiegelt de femme fatale van de 21e eeuw. De Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum Spray is geopend met mandarijn, perenbloesem en citroen yuzu. De hartnoot is exotisch. Alleen jimsonweed, camelia en roze lotusbloesem 's nachts kenmerken het hart van Fatale Pink. Ook de basis wordt gevormd uit notities die niet in de inheemse tuinen te vinden zijn. Bamboe, muskus en zwarte saffraan maken deze geurige verleiding indrukwekkend compleet.

 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 pour Lui Magnetic Eau de Toilette Spray Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 pour Lui Magnetic Eau de Toilette Spray

  Met de parfumserie Eau de L.12Lacoste .12 pour Lui Magnetic heeft het label opnieuw een nieuwe, onweerstaanbare geurcreatie op de markt gebracht. Het straalt levendigheid, elegantie en sensualiteit uit. Artemisia, bamboe en jeneverbes schitteren in de topnoot. De hartnoot combineert violet- en rozengeranium in thee, terwijl de basisnoot eindigt met patchoeli, vetiver en ambergris.