Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bosbes

De populairste geuren met Bosbes in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Bosbes hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Lalique Amethyst Eau de Parfum Spray Lalique Amethyst Eau de Parfum Spray

  Met Lalique Amethyst wordt Eau de Parfum Spray elke dag een sensuele en onvergetelijke ervaring. De magie van bloemen en fruit maakt dat u wilt de zomer door te brengen en maakt Lalique Amethyst Eau de Parfum Spray een innovatieve metgezel. Niet alleen 's avonds, maar ook overdag weet de geur te betoveren.

 • Porsche Design The Essence Eau de Toilette Spray Porsche Design The Essence Eau de Toilette Spray

  De Essence van Porsche Design maakt vooral indruk met zijn verfrissende en licht geurende karakter. De taart en houtachtige geuren van sparrenbalsem en den geven het eau de toilette zijn mannelijke kant, die zeer modern lijkt door het samenspel van lichte en pittige geuren. Een geur die elke dag opnieuw boeit.

 • Lalique Nilang Eau de Parfum Spray Lalique Nilang Eau de Parfum Spray

  Lalique Nilang Eau de Parfum Spray betovert met een bloemig, fris boeket en geeft oosterse flair en exotisme. De verfijnde elegantie van deze vrouwengeur onderstreept de vrouwelijke kant van de drager, maar geeft tegelijkertijd zelfvertrouwen en kracht.

 • Lanvin Me Eau de Parfum Spray Lanvin Me Eau de Parfum Spray

  Lanvin Me Eau de Parfum Spray omringt u met de aura van zoete en lichte zomergeuren. Blueberry en roos, mandarijn en tuberoos worden gecombineerd in een romantische en elegante compositie op basis van sandelhout en drop.

 • Escada Sexy Graffiti Eau de Toilette Spray Escada Sexy Graffiti Eau de Toilette Spray

  De geur van Escada Sexy Graffiti overtuigt iedereen binnen enkele seconden dat zelfs een zomer in de stad stimulerend en aangenaam kan zijn. Sexy Graffiti betovert met haar samenspel van bloemige en fruitige geurelementen met haar verleidelijke en stedelijke charme.