Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Den

De populairste geuren met Den in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Den hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray

  Blue Jeans van Versace is een klassieke houtachtige mannengeur met een pittig oosterse karakter. De verkwikkende aroma's en zachte kruiden geven de Eau de Toilette de typische onweerstaanbare en casual elegantie van Versace geuren.

 • Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray Calvin Klein Escape for Men Eau de Toilette Spray

  Calvin Klein Escape for Men is een natuurlijke en aromatische mannengeur met verfrissende en kruidige bestanddelen. Van de topnoot tot de basis van het parfum, zijn er tal van natuurlijke geuren van bergamot, salie, den of amber, die het parfum zijn mannelijke aroma geven.

 • Jaguar for Men Eau de Toilette Spray Jaguar for Men Eau de Toilette Spray

  Jaguar for Men Eau de Toilette Spray geeft het gevoel van sportiviteit en frisheid. Het is energiek en vol zelfvertrouwen, het geeft de geur een zeer mannelijke uitstraling. Jaguar For Men biedt zijn drager een interessant aroma dat nog nooit eerder heeft bestaan en geeft hem een krachtig en onafhankelijk karakter.

 • Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray

  De Cacharel pour l'Homme Eau de Toilette Spray biedt een unieke mix van een bloemenboeket rond ylang-ylang en jasmijn, maar ook pittige en aardse nuances. Het resultaat is een mannengeur die speelt met typische composities en is een klassieke mannengeur sinds zijn debuut in het begin van de jaren 1980.

 • Aramis JHL Eau de Cologne Spray Aramis JHL Eau de Cologne Spray

  De Aramis JHL Eau de Cologne Spray JHL is een bekende klassieke geur voor mannen die in 1982 zijn debuut maakte. Kenmerkend is de opvallende mix van diverse kruiden, houtsoorten en planten. De creatie werd verpakt in een fles die sterk doet denken aan een fles cognac of sterke drank.

 • Dsquared² He Wood Eau de Cologne Spray Dsquared² He Wood Eau de Cologne Spray

  Hout en fruit bepalen ook de toon van Dsquared² He Wood edc. Het gronderige eau de cologne bestaat uit natuurlijke ingrediënten en herinterpreteert zichzelf op een geheel nieuwe manier - ingenieus en volledig modern. Zo komt de fles langs. Al het glas met op de achtergrond een bos, het toont zijn verbinding met de natuur en eenvoudige moderniteit.

 • Mexx Man Shower Gel Mexx Man Shower Gel

  Verse, verkwikkende en aromatische Mexx Man Shower Gel is niet beter te omschrijven. De voedende formule voorziet uw huid van het nodige vocht, reinigt haar zachtjes en geeft haar een langdurige en betoverende geur.

 • Aramis Havana Eau de Toilette Spray Aramis Havana Eau de Toilette Spray

  De Aramis Havana Eau de Toilette Spray combineert de karakteristieke tabaksgeur met pittige bestanddelen van basilicum, karwij en dragon. De mannelijke geur is verrijkt met fruitige en bloemige noten en kaneel. Aardse nuances zoals den, eikenmos en vetiver hebben van dit parfum een klassieker voor mannen gemaakt sinds zijn debuut in 1994.

 • Loewe Esencia Eau de Toilette Spray Loewe Esencia Eau de Toilette Spray

  De Loewe Esencia Eau de Toilette Spray is een van de klassiekers onder de mannengeuren. Immers, de kruidig-woody eau de toilette bestaat al sinds 1988, toen de geur met zijn weelderige, bijna 30 componenten een hele parfumreeks werd die volledig draait om deze wonderbaarlijke mannelijke maar discrete geurbeleving. Onder andere groene noten en jeneverbessen in de topnoot, nootmuskaat en lelietjes van de vallei in de kernnoot en sandelhout en leer in de basisnoot zijn hiervoor verantwoordelijk. De Loewe Esencia geurserie overtuigt door zijn elegantie en draagbaarheid.