Engelwortel

De populairste geuren met Engelwortel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Engelwortel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum Spray

  De geur van Calvin Klein Obsession Night is net zo onmiskenbaar mooi en mysterieus als een donkere, sterrennacht. De Eau de Parfum betovert met een gepassioneerde compositie van zachte bloemenaroma's en licht kruidige geuren die Obsession Night zijn onmiskenbare karakter geven.

 • Picasso Paloma Picasso Eau de Parfum Spray Picasso Paloma Picasso Eau de Parfum Spray

  Als krachtvrouw geniet u van de intense geur Paloma Picasso van de gelijknamige designer. Typische chyprene noten verleiden met citrus frisheid, een zekere intensieve kruidigheid afgerond met warme houtachtige mossy noten. Een geurtaal die blijft plakken.

 • Vera Wang Lovestruck Eau de Parfum Spray Vera Wang Lovestruck Eau de Parfum Spray

  Vera Wang Lovestruck is een romantische bloemengeur voor vrouwen met een onvergelijkbaar sensueel karakter. De jonge en moderne Eau de Parfum Spray bloeit met verleidelijke aroma's en geeft de drager een onvergelijkbare geur ervaring.

 • Creed Royal Oud Eau de Parfum Spray Creed Royal Oud Eau de Parfum Spray

  Creed Royal Oud Eau de Parfum Spray is een luxueuze geur voor mannen en vrouwen die herleeft en verfrist met zijn houtachtige, oosterse elementen. Tegelijkertijd straalt het parfum een mysterieuze uitstraling uit die een elegante en stijlvolle uitstraling garandeert.

 • Comme des Garçons 2 Eau de Parfum Spray Comme des Garçons 2 Eau de Parfum Spray

  Comme des Garçons 2 Eau de Parfum Spray brengt de rust en magie van Japan direct op uw huid en zorgt voor een dag waarop geen uitdaging te groot is en geen berg te hoog. Luxe en energie zijn twee elementen die bij Comme des Garçons 2 Eau de Parfum Spray absoluut overtuigend zijn.