Melk

De populairste geuren met Melk in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Melk hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Chopard Wish Klassieke Eau de Parfum spray Chopard Wish Klassieke Eau de Parfum spray

  Chopard Wish is een zeer zoete vrouwengeur met veel verschillende smaken en geuren. Bovenal is de mooie vanille noot in het midden van het parfum, waardoor de klassieke geur zijn delicate en vrouwelijke aura, die heeft gemaakt Chopard Wish een constante favoriet onder vrouwen geuren voor vele jaren.

 • Serge Lutens Dent de Lait Eau de Parfum Spray Serge Lutens Dent de Lait Eau de Parfum Spray

  Serge Lutens Dent de Lait is een eau de parfum spray voor mannen en vrouwen. Wat ongebruikelijk is aan de romige frisse geur is dat er geen klassieke geurpiramide bestaat. Voor geuren van het etiket is het echter heel normaal. Serge Lutens Dent de Lait, bijvoorbeeld, heeft aroma's van amandelen, kokosmelk, aldehyden en, zeer ongebruikelijk, bloedakkoorden. Deze metalen noot is extreem polariserend, maar men moet er niet door geïrriteerd raken. De geuren van Serge Lutens behoren immers al meer dan 25 jaar tot de beste ter wereld.

 • Molton Brown Milk Musk Eau de Toilette Spray Molton Brown Milk Musk Eau de Toilette Spray

  De Molton Brown Milk Musk Eau de Toilette Spray heeft een uitgesproken nostalgische uitstraling. De geur doet denken aan de zekerheid en tederheid die we kennen uit onze kindertijd. De focus ligt dus ook op een snaar van melkachtige geuren die in wisselwerking staan met muskus. En omdat het geheel begint met hints van een sappige peer plus perzik, zijn er ook veel fruitige noten. Het resultaat is een tedere, rustgevende, zeer huiselijke geur die onmiddellijk een gevoel van veiligheid creëert.

 • Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum Spray Jean Paul Gaultier So Scandal! Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray Jean Paul Gaultier So Scandal! is zoet en fruitig. Je zou bijna denken dat hier een weelderige geurenpiramide in het spel moet komen. Maar in feite heeft de eau de parfumspray geen parfumpiramide nodig. In plaats daarvan mengen de parfumeurs sinaasappelbloesem, jasmijn samba, melk, frambozen en knolgewassen. Jean Paul Gaultier So Scandal! De geur kan het beste 's avonds worden gedragen, om uit te gaan of in uw vrije tijd, maar op elk moment van het jaar.

 • Carolina Herrera 212 Heroes Eau de Parfum Spray Carolina Herrera 212 Heroes Eau de Parfum Spray

  Op zoek naar een fruitige geur? Dan is Carolina Herrera 212 Heroes een perfecte keuze. De vrouwengeur is sinds 2022 op de markt. 212 Heroes is een buitengewoon overtuigende eau de parfum. De maker van Carolina Herrera 212 Heroes heeft een klassieke geurpiramide voor deze geur verworpen. Citroen, sandelhout, mandarijn, melk, Sinaasappelbloesem, framboos, Pinksterroos, jasmijn-sambac, ambrox en cederhout staan hier op gelijke voet. Deze aangename geur is ontsproten aan de levendige verbeelding van Alberto Morillas, Marie Salamagne en Dora Baghriche-Arnaud. Gun uzelf deze bijzondere geurervaring!