Pelargonium

De populairste geuren met Pelargonium in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Pelargonium hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette Spray Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette Spray

    Deze geur schittert met hartstochtelijke charme. Vruchtensnoeren combineren met nuances van aardachtige ceder, sandelhout, Afrikaans pelargonium en expressieve rode peper om een ware geur explosie te creëren. Een essentie voor mannen die op zoek zijn naar avontuur.

  • Porsche Design Titan Deodorant Stick Porsche Design Titan Deodorant Stick

    De Porsche Design Titan Deodorant Stick is een ideale metgezel in het bedrijfsleven of bij het uitgaan voor een snelle kick van frisheid tussendoor. Kruidige nuances zijn gecombineerd met voedende ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor de okselhuid van mannen en niets te wensen overlaten. Adembenemend en mannelijk van uiterlijk, deze geur is een blikvanger.

  • Guerlain Homme Eau de Parfum Spray Guerlain Homme Eau de Parfum Spray

    De Guerlain Homme Eau de Parfum Spray is een meesterlijke compositie van Thierry Water en straalt een frisse, kruidige sillage uit. De topnoot van deze intense mannengeur is een sprankelende combinatie van kalk, pepermunt en rum. Het mojito-akkoord wordt in het hart verdiept door bloemige noten. De basis is bitter en kruidig met patchoeli, ceder en vetiver.