Rozenbottel

De populairste geuren met Rozenbottel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Rozenbottel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Juicy Couture Juicy Couture Eau de Parfum Spray Juicy Couture Juicy Couture Eau de Parfum Spray

  Couture Couture van Juicy Couture is een heel bijzonder eau de parfum voor vrouwen. De verleidelijke hartnoot van pruim, jasmijn en kamperfoelie combineert de fruitige topnoot met een warme en houtachtige basis, waardoor couture een bijzonder verleidelijke en vrouwelijke geur.

 • Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette Spray Yves Saint Laurent Paris Eau de Toilette Spray

  Yves Saint Laurent Parijs is een bloemige vrouwengeur uit 1983, gewijd aan de modehoofdstad en metropool van Parijs. Met zijn vrouwelijke gratie, mooie elegantie en verleidelijke bloemige noten, betovert Parijs zijn drager en werd zo een ware geurklassieker.

 • Burberry Weekend for Women Eau de Parfum Spray Burberry Weekend for Women Eau de Parfum Spray

  De vrouwengeur Burberry Weekend for Women werd in 1997 uitgebracht. De eau de parfum behoort tot de bloemige geuren. Deze geur wordt ingeluid door een subtiele combinatie van mandarijn, reseda en Salie. In het hart van het parfum definiëren cyclamen, rozenbottel, Hyacint, iris, perzikbloesem, nectarine en viooljtewortel het karakter van de geur. In de basisnoot vormen muskus, cederhout en sandelhout een sublieme afsluiting. Nathalie Lorson stelde deze betoverende geur samen. Met Burberry Weekend for Women schaft u niet zomaar een geur aan; de geur is een waar juweeltje dat een stijlvolle verschijning perfect weet af te maken.

 • Jo Malone Wild Bluebell Cologne Spray Jo Malone Wild Bluebell Cologne Spray

  Aan het begin worden we begroet door de geur van kruidnagel, die vergezeld wordt door klokjesbloem, kaki en aquatische noten. In de hartnoot gaat de samenstelling over op rozenbottel, die vergezeld wordt door het aroma van jasmijn en lelietjes-van-dalen. De sillage gaat zijn laatste fase in met hints van muskus en witte amber. Achter de Jo Malone Wild Bluebell Cologne Spray gaat de vindingrijke "neus" Christine Nagel schuil. Wild Bluebell van het huis van Jo Malone is niet zomaar een geurwater, maar een echte verrijking voor uw geurcollectie.