Teakhout

De populairste geuren met Teakhout in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Teakhout hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Montblanc Presence Eau de Toilette Spray Montblanc Presence Eau de Toilette Spray

  Montblanc Presence Eau de Toilette Spray betovert met een lichte pikantheid, kruidige aroma's en een vleugje vrijheid die de drager omhult en hem een nieuwe manier van leven laat zien. Degenen die aanwezig willen zijn en indruk willen maken op hun medemensen zullen niet in staat zijn om de charme van Montblanc Presence Eau de Toilette Spray te weerstaan.

 • Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray

  Lacoste Challenge is een echte hommage aan oprichter René Lacoste van Lacoste met zijn aantrekkelijke en energieke geur. De sprankelende en kruidige noten van Eau de Toilette maken van Lacoste Challenge niet alleen een geur voor actieve en zelfbewuste mannen, maar ook een geur voor echte winnaars.

 • Donna Karan NY Golden Delicious Eau de Parfum Spray Donna Karan NY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

  Golden Delicious Eau de Parfum Spray van Donna Karan is een geur die niet alleen de fruitige frisheid weerspiegelt, maar ook de schoonheid en elegantie van de grote stad. Daarom komen hier sinaasappelbloesem, mirabellen en gouden heerlijke appel, een hart van witte rozen, Casablanca lelie, vanilleorchidee en lelie van de vallei en een basis van muskus, sandelhout en teak samen.

 • James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray

  James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray maakt van elke dag een avontuur met verrassingen en onvergelijkbare momenten. Vrouwen vliegen op dit parfum en voelen de aura die wordt ondersteund en beïnvloed door James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray krachtig, intens en op zoek naar avonturen.

 • Jaguar Classic Gold Eau de Toilette Spray Jaguar Classic Gold Eau de Toilette Spray

  Jaguar Glassic Gold is een nobele glinsterende essentie die al miljoenen mannen heeft overtuigd. De unieke compositie van houtachtige noten en oosterse nuances is op weg van nieuwkomer naar klassieker. Al in de Kofpnote is de creatie met limoen, bergamot en appels ongelooflijk fris geopend.

 • Mercedes-Benz VIP Club - Infinite Spicy Eau de Toilette Spray Mercedes-Benz VIP Club - Infinite Spicy Eau de Toilette Spray

  De mannenparfum Mercedes-Benz VIP Club - Infinite Spicy draagt terecht zijn naam, want hij is als een bezoek aan een fijne kruidenhandel. Steranijs, peper en korianderzaadjes vormen de topnoot. De hartnoot wordt ontkend door jeneverbessen, kardemom en gember, voordat de laatste noot met ambrox, kasjmierhout en teakhout verschijnt. De mannelijke aanwezigheid van de Mercedes-Benz VIP Club - Oneindig pittig is betoverend levendig, intens en toch licht. De geur is gemaakt voor lange clubavonden en kan ook overdag worden gedragen in de herfst en de lente.

 • Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray

  De lenteaffaire, de Duitse naam van Bond No. 9 New York Spring Fling, inspireert met een bloemig-crèmeachtige geur. Lelietjes-van-dalen, passiebloemen en fruitige noten bepalen de topnoot. De hartnoot laat zich voelen met fresia, jasmijn en kamperfoelie, plus de aroma's van muskus, amber en teakhout in de basis. De Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray is geïnspireerd op de eerste warme dagen van de lente, waar misschien de koude nachten nog blijven hangen. De fijne, vrouwelijke geur maakt indruk door zijn duurzaamheid en sillage, die ook in het dagelijks leven meer dan een aangelegenheid wordt.

 • Montana Parfum de Femme Eau de Toilette Spray Montana Parfum de Femme Eau de Toilette Spray

  Montana Parfum de Femme is een bloemrijke gourmand eau de toilette spray voor dames. De elegante, vrouwelijke geur, soms omschreven als tegenstrijdig, bestaat onder andere uit rode appels, cyclamen, pioenrozen, vanillepralines en sandelhout. In deze sensuele en uiterst aantrekkelijke combinatie is de Eau de Toilette Spray Montana Parfum de Femme een echte allrounder die niet alleen overdag en 's avonds, maar ook op elk moment van het jaar gedragen kan worden. Want de zoetheid en de fruitigheid van de geur zijn duidelijk waarneembaar, maar niet overweldigend of benauwend.

 • Hollister Wave for Her Eau de Parfum Spray Hollister Wave for Her Eau de Parfum Spray

  Eau de Parfum Spray Hollister Wave for Her is een zoete en bloemige geur voor vrouwen. De aroma's van roze pompelmoes, sterfruit, hibiscus, jasmijn, teak en lichte houtsoorten, om er maar een paar te noemen, vormen een elegante en zeer vrouwelijke geur. Mooi en romantisch, maar niet speels, de Hollister Wave for Her Eau de Parfum Spray is absoluut perfect voor de warme en warme dagen van het jaar. De geur past net zo goed in de vrije tijd als in het vak, want het is licht en toch aanwezig, gewoonweg heerlijk aangenaam.

 • Montale Wild Aoud Eau de Parfum Spray Montale Wild Aoud Eau de Parfum Spray

  Aan wie we deze heerlijke geur te danken hebben, blijft een geheim. Gun uzelf deze bijzondere geurervaring!