Teakhout

De populairste geuren met Teakhout in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Teakhout hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Montblanc Presence Eau de Toilette Spray Montblanc Presence Eau de Toilette Spray

  Montblanc Presence Eau de Toilette Spray betovert met een lichte pikantheid, kruidige aroma's en een vleugje vrijheid die de drager omhult en hem een nieuwe manier van leven laat zien. Degenen die aanwezig willen zijn en indruk willen maken op hun medemensen zullen niet in staat zijn om de charme van Montblanc Presence Eau de Toilette Spray te weerstaan.

 • Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray Lacoste Challenge Eau de Toilette Spray

  Lacoste Challenge is een echte hommage aan oprichter René Lacoste van Lacoste met zijn aantrekkelijke en energieke geur. De sprankelende en kruidige noten van Eau de Toilette maken van Lacoste Challenge niet alleen een geur voor actieve en zelfbewuste mannen, maar ook een geur voor echte winnaars.

 • Donna Karan NY Golden Delicious Eau de Parfum Spray Donna Karan NY Golden Delicious Eau de Parfum Spray

  Golden Delicious Eau de Parfum Spray van Donna Karan is een geur die niet alleen de fruitige frisheid weerspiegelt, maar ook de schoonheid en elegantie van de grote stad. Daarom komen hier sinaasappelbloesem, mirabellen en gouden heerlijke appel, een hart van witte rozen, Casablanca lelie, vanilleorchidee en lelie van de vallei en een basis van muskus, sandelhout en teak samen.

 • Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray

  Het elegante en extravagante Bond No. 9 Madison Square Park combineert noten van roos, vetiver, teak en bosbes om een zoete, fruitige en frisse kuil te creëren. Dit is nu in grote vraag, niet alleen in de trendy New York high society, maar ook onder vrouwen over de hele wereld. Deze geur betovert vrouwen die zichzelf trendy vinden.

 • James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray

  James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray maakt van elke dag een avontuur met verrassingen en onvergelijkbare momenten. Vrouwen vliegen op dit parfum en voelen de aura die wordt ondersteund en beïnvloed door James Bond 007 Ocean Royale Eau de Toilette Spray krachtig, intens en op zoek naar avonturen.

 • Hugo Boss HUGO Energise Klassieke Eau de Toilette Spray Hugo Boss HUGO Energise Klassieke Eau de Toilette Spray

  Hugo Boss HUGO Energise krijgt een levendig en verkwikkend karakter door de sterke en intense aroma's van specerijen en hout. Verse citrusvruchten in combinatie met kruidige rode peper, verfrissende koriander en fijn Jacaranda hout maken Hugo Energise een unieke mannelijke geur ervaring voor mannen.

 • Jaguar Classic Gold Eau de Toilette Spray Jaguar Classic Gold Eau de Toilette Spray

  Jaguar Glassic Gold is een nobele glinsterende essentie die al miljoenen mannen heeft overtuigd. De unieke compositie van houtachtige noten en oosterse nuances is op weg van nieuwkomer naar klassieker. Al in de Kofpnote is de creatie met limoen, bergamot en appels ongelooflijk fris geopend.

 • Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray

  De lenteaffaire, de Duitse naam van Bond No. 9 New York Spring Fling, inspireert met een bloemig-crèmeachtige geur. Lelietjes-van-dalen, passiebloemen en fruitige noten bepalen de topnoot. De hartnoot laat zich voelen met fresia, jasmijn en kamperfoelie, plus de aroma's van muskus, amber en teakhout in de basis. De Bond No. 9 New York Spring Fling Eau de Parfum Spray is geïnspireerd op de eerste warme dagen van de lente, waar misschien de koude nachten nog blijven hangen. De fijne, vrouwelijke geur maakt indruk door zijn duurzaamheid en sillage, die ook in het dagelijks leven meer dan een aangelegenheid wordt.

 • Montale Wild Aoud Eau de Parfum Spray Montale Wild Aoud Eau de Parfum Spray

  Aan wie we deze heerlijke geur te danken hebben, blijft een geheim. Gun uzelf deze bijzondere geurervaring!

 • Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray

  Obligatie nr. 9 High Line Eau de Parfum Spray is een bloemige, groene geur voor mannen en vrouwen. Een boeket van rozen, tulpen, hyacinten en Afrikaanse sinaasappelbloesems verovert de flair van de beroemde New Yorkse groene strook. Gras, bergamot en rabarber voegen een frisse noot toe, terwijl eiken een sterke basis vormt. Samen geven ze de geur zijn unisex karakter en vormen een balans voor het bloemige hart.