Tulp

De populairste geuren met Tulp in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Tulp hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray

  Het elegante en extravagante Bond No. 9 Madison Square Park combineert noten van roos, vetiver, teak en bosbes om een zoete, fruitige en frisse kuil te creëren. Dit is nu in grote vraag, niet alleen in de trendy New York high society, maar ook onder vrouwen over de hele wereld. Deze geur betovert vrouwen die zichzelf trendy vinden.

 • Bond No. 9 Chelsea Flowers Eau de Parfum Spray Bond No. 9 Chelsea Flowers Eau de Parfum Spray

  De Chelsea Flowers Eau de Parfum Spray van Bond No. 9 combineert een frisse en elegante sillage met noten van roos, vetiver, sandelhout, boommos, tulpen en witte pioenrozen. Chelsea Flowers is een unieke geur die vooral jonge vrouwen boeit en inspireert. Elke noot harmonieert met de andere en samen houden ze zich terug en presenteren ze hun drager vrij zachtjes.

 • Cartier Carat Eau de Parfum Spray Cartier Carat Eau de Parfum Spray

  De Cartier Carat Eau de Parfum Spray uit 2018 is bloemig en groen. De geur van de vrouw heeft geen geurpiramide nodig. Bloemen in de kleuren van de regenboog verenigen zich in dit sensuele parfum tot een ongelooflijke uitstraling. Viooltjes, tulpen, iris, ylang-ylang, hyacinten, kamperfoelie en jonquil worden de geur van een diamant volgens de verbeelding van de parfumeur. Cartier Carat's heldere, frisse en toch vrouwelijke aanwezigheid is onmiddellijk aanwezig en bewijst dat diamanten inderdaad de beste vrienden van de dames zijn.

 • Byredo La Tulipe Eau de Parfum Spray Byredo La Tulipe Eau de Parfum Spray

  De Byredo La Tulipe Eau de Parfum Spray is een eerbetoon aan de veelzijdige geur van de Turkse bloemenkoningin. "Ik vind de tulp fascinerend omdat zijn geur niet kan worden geëxtraheerd. Dus arrangeerden we componenten van haar aroma's met andere bloemen om onze visie uit te drukken," legt Byredo -oprichter Ben Gorham uit. Jérôme Epinette creëerde in 2010 zijn lenteachtige boeket met een entree van frisse rabarber, veelzijdige fresia- en viooltjesaroma's rond een rijk hart van tulp en een basis van vetiver en lichte houtsoorten.

 • Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray

  Obligatie nr. 9 High Line Eau de Parfum Spray is een bloemige, groene geur voor mannen en vrouwen. Een boeket van rozen, tulpen, hyacinten en Afrikaanse sinaasappelbloesems verovert de flair van de beroemde New Yorkse groene strook. Gras, bergamot en rabarber voegen een frisse noot toe, terwijl eiken een sterke basis vormt. Samen geven ze de geur zijn unisex karakter en vormen een balans voor het bloemige hart.