Zoethout

De populairste geuren met Zoethout in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Zoethout hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Bvlgari Jasmin Noir Eau de Parfum Spray Bvlgari Jasmin Noir Eau de Parfum Spray

  Bvlgari Jasmin Noir Eau de Parfum Spray is een luxueuze vrouwengeur die elke vrouw een gevoel van uniciteit geeft. De vrouwelijke geur met een oosterse aantrekkingskracht betovert met delicate bloemen van gardenia en jasmijn, contrasterend met amandel essences en hout. Jasmijn noir is geopend in de topnoot van gardenia en groen plantensap. In het hart ligt de gelijknamige Jasmine-Sambac-Absolue, verfijnd met amandelen. Kostbare houtsoorten, zoethout en tonkaboon maken de zwarte jasmijn compleet.

 • Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray

  Kenzo Jungle is een multiculturele New Age geur die alles draait om de gelukkige olifant. Een kruidige compositie waarin oosterse specerijen samenkomen met exotisch fruit. De ideale geur voor de kosmopolitische vrouw. Kenzo Jungle brengt de jungle naar de grote stad.

 • Guerlain La Petite Robe Noire Body Milk Guerlain La Petite Robe Noire Body Milk

  Guerlain La Petite Robe Noire Body Lotion kan worden gebruikt om de parfum te intensiveren of te vervangen. De geparfumeerde lotion verzorgt de huid en laat een lichte geur achter. Zelfs op warme dagen is het een goed alternatief voor klassieke parfumsprays, die bij warm weer te hard kunnen werken.

 • Lanvin Me Eau de Parfum Spray Lanvin Me Eau de Parfum Spray

  Lanvin Me Eau de Parfum Spray omringt u met de aura van zoete en lichte zomergeuren. Blueberry en roos, mandarijn en tuberoos worden gecombineerd in een romantische en elegante compositie op basis van sandelhout en drop.

 • Casamorati Lira Eau de Parfum Spray Casamorati Lira Eau de Parfum Spray

  Als u op zoek bent naar een gourmand-zoet parfum, dan is Casamorati Lira iets voor u. De uniseks geur is sinds 2011 op de markt. De topnoot overtuigt met bergamot, bloedsinaasappel en lavendel. In het hart bepalen Egyptische jasmijn, Bulgaarse roos, zoethout en kaneel het karakter van de geur. Tenslotte komen in de basis noten van karamel, muskus en vanille samen om de geur af te ronden. En wie hebben we te danken voor deze aantrekkelijke geur? Dat is, helaas, niet bekend. Als je niet zomaar een parfum wilt kopen, maar jezelf wilt trakteren op een stukje luxe, dan zit je met Casamorati Lira op de goede weg.